شورای مشورتی کارکنان منتخب حوزه های دانشگاه با رییس واحد

۱۴ مهر ۱۳۹۷ | ۲۱:۵۹ کد : ۹۹۷ خبر تصویری فرعی

رییس واحد بندرعباس

دانشگاه آزاد اسلامی با داشتن پشتوانه مردمی به بالندگی رسیده است

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس با اشاره به توسعه این دانشگاه  در کشور گفت:«  حمایت های همه جانبه مردم باعث شده تا این دانشگاه بر ریل توسعه حرکت کند و با این پشتوانه به بالندگی و افتخار برسد.»

دکتر مهدی باقری در جلسه شورای مشورتی با کارکنان منتخب حوزه های دانشگاه با اشاره به اینکه مشورت در امور و تشکیل کار شورایی می تواند در موفقیت یک سازمان موثر یاشد افزود:« بدون شک کارکنان دانشگاه به عنوان یک رکن مهم می توانند ما را در رسیدن به توسعه و حل مشکلات احتمالی و پیش رو کمک کند .»

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان ، با بیان اینکه  واحد بندرعباس توانسته با تشریک مساعی و برنامه ریزی درست و استمرار بخشی به برنامه های توسعه وحرکت در مسیر چشم انداز پیش بینی شده ، توانسته موفق عمل کند، گفت:« یکی از دلایلی که این واحد توانسته واحد ضرر ده نباشد و درآمد زایی چشمگیر نیز داشته باشد نگاه به آینده و حرکت در محور شاخص های پیش بینی شده هست.»

وی خواست تا همه با تلاش و کوشش مضاعف در حوزه کاری خود و دادن ایده و کمک فکری و مشاوره برای توسعه امور  در راستای اعتلای برنامه های دانشگاه،  توان خود را به کار گیرند و در این راستا تاکید کرد:« این مهم جز با همکاری ، همراهی و همدلی همه سرنشینان این کشتی پر افتخار با یک هدف مشخص و برنامه ریزی صحیح و مبتنی بر نوآوری، خلاقیت وحرکت  امکان پذیر نخواهد بود .»

باقری ایجاد انگیزه در کارکنان را به عنوان رکن بزرگ این دانشگاه مهم قلمداد کرد و گفت:« باید برنامه ریزی جوری اتفاق بیافتد تا استادان ، کارکنان و دانشجویان با انگیزه بالا تلاش کنند تا دانشگاه به اعتلای و بالندگی واقعی نزدیک شود و این خواسته فقط با برخاستن ، حرکت و کارآفرینی در حوزه های علمی و بنیادین دانشگاه امکان پذیر خواهد شد .»

این جلسه با اظهار نظرو پیشنهاد  نمایندگان کارکنان هر حوزه ادامه یافت و راهکارهایی جهت انجام بهتر شدن امور و حل مشکلات بیان شد و مقرر شد تا مصوبات این جلسه پیگیری و در جلسه آینده مورد بررسی قرار گیرد.