دیدار دانشگاهیان با خانواده شهید و جانباز دفاع مقدس

۰۴ مهر ۱۳۹۷ | ۲۲:۰۱ کد : ۹۸۷ خبر تصویری فرعی

به مناسبت هفته دفاع مقدس صورت گرفت

دیدار مسئولان  دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان ، کرمان و سیستان و بلوچستان با خانواده شهدا

جمعی از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان های کرمان، هرمزگان ،  سیستان و بلوچستان به  مناسبت هفته دفاع مقدس  با تنی چند از  خانواده های شهید و جانباز  جنگ تحمیلی در بندرعباس دیدار و گفتگو کردند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان  در این دیدار با گرامی داشت هفته دفاع مقدس،  یاد و خاطره شهدا و ایثارگران ، جانبازان و رزمندگان اسلام را گرامی داشت و گفت:« رشادت ها و جانفشانی های شهدا و ایثارگران در طول دوران دفاع مقدس و انقلاب اسلامی، درس ایستادگی و شهادت را به ما آموخت وانقلاب اسلامی را با راه و نام "امام راحل(ره) "به دنیا معرفی کرد.»

دکتر مهدی باقری، شهدا، جانبازان و ایثارگران را  نماد مقاومت و ایثار معرفی کرد و گفت : «پیروزی انقلاب اسلامی باشعار وحدت کلمه، ازجان گذشتگی و رشادت به پیروزی رسیـد و در طول دوران دفاع مقدس نیز همه اقشار مردم با هر دین و مذهب با همین" وحدت کلمه "برای دفاع از انقلاب، کشور و ناموس خود به جبهه ها شتافتند و با جان و دل از انقلاب دفاع نمودند.»

وی تاکید کرد:« دانشگاهیان باید در این برهه زمانی با شناخت اصل انقلاب و حرکت در راستای  منویات مقام معظم رهبری حرکت رو به رشد خود را دنبال نمایند و در سایه اتحاد، همدلی و همراهی تحت لوای انقلاب اسلامی و ولایت فقیه از مقدسات دین اسلام دفاع کنند.»

باقری یادآوری کرد:« که انقلاب ما باید الگوی جهانیان باشد و با آگاهی دادن به کشورهای خاورمیانه به خصوص کشورهای همسایه خطر اختلاف افکنی شیعه و سنتی را بوسیله دشمنان به طور مستمربه آنان یادآور کنیم و نگذاریم که این اتحاد و همدلی با توطئه دشمنان به نتیجه بنشیند.»

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان  کرمان نیز در این دیدار با گرامی داشت این ایام، شهدا را وارثان اصلی این انقلاب خواند و گفت :«این انقلاب ادامه دهنده راه اسلام ناب محمدی است تا بتواند در سایه وحدت و همدلی همه مسلمانان جهان را در زیر یک پرچم واحد گرد هم آورده  تا بتواند ریشه ظلم و ستم را درجهان بخشکاند.»

دکتر منظری توکلی ،حرکت در مسیر امام و شهدا را از وظایف مهم دانشگاه ها خواند و افزود :« دانشگاهیان  باید به عنوان عناصر خلاق ، خوش فکر و اندیشمند در تبیین و انتشار افکار و اندیشه های شهدا نقش به سزایی ایفا نمایند و آثار ارزشمند این دوران را به نسل های آینده منتقل سازند.»

این دیدار که به همت معاون دانشجویی و فرهنگی واحد بندرعباس ترتیب داده شده بود تنی چند از  مسئولان دانشگاهی استان های کرمان ، هرمزگان، سیستان و بلوچستان، نماینده دفتر نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان، رییس دبیرخانه هیات امنا هرمزگان، معاون فرهنگی و دانشجویی واحد بندرعباس، مسئولان بنیاد شهید استان هرمزگان  با خانواده شهید مراد پیشگر و خانواده جانباز سعید امیری نژاد  دیدار و گفتگو کردند.

گفتنی است در آغاز این برنامه، حاضران با حضور در مقبره شهدای گمنام هشت سال دفاع مقدس دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس به مقام شامخ شهدا ادای احترام کردند و با ذکر فاتحه،  یاد و نام آنان را گرامی داشتند.

خبرنگار: لاله قلی پور