بازدید معاون فرهنگی و دانشجویی از اردوی جهادی

۳۱ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۹ کد : ۹۷۶ خبر تصویری فرعی

معاون فرهنگی واحد بندرعباس

اردوی جهادی ،اردوی خودسازی و سازندگی است

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس گفت:همان‌طور که برترین جهاد‌ها جهاد اکبر در معرکه نفس است ،اردوی جهادی نیز اردوی خودسازی و سازندگی است.

ابوذر سالاری فر در بازدید خود ازمحل برگزاری اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس با بیان اینکه گذر از خود و اجابت حق بزرگ‌ترین و مقدس‌ترین غنیمتی است که برای هرانسان می‌ماند افزود: این اردو،فرصتی است تا دانشجویان بتوانند با عمل خیرخواهانه ،توشه ای برای آخرت خود ذخیره سازند.

وی توسعه فرهنگ محرومیت زدایی در بین جوانان و ایجاد روحیه سازندگی و امید در مردم منطقه را از دیگراهداف این اردوها دانست و تصریح کرد:«نهادینه کردن فرهنگ نو دوستی ومشارکت قشر جوان جامعه در امر خدمت رسانی به مناطق محروم کشور از جمله اهدافی است که دانشگاه آن را دنبال می کند.»

سالاری فر ساخت و تکمیل فضاهای مسکونی ، فرهنگی ،ارائه خدمات رفاهی ،آموزشی از جمله برنامه های این اردو عنوان کرد و اظهار داشت:«با تلاش بسیج دانشجویی و همراهی دانشگاه آزاد اسلامی و سپاه پاسداران اقدامات رضایتبخشی در این اردو صورت گرفت

گفتنی است این اردو درروستای خایین دشت مارم از توابع شهرفین برگزار شد.»