آغاز اولین روز حضور شکوفه های سما در مدرسه

رییس دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس در مراسم اولین روز حضور شکوفه های مدرسه سما

کلاس اولی ها شکوفه های شاداب امروز و سرمایه های ذیقمت فردایند

جشن شکوفه های سما

رییس دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس،کلاس اولی ها را شکوفه های نورسته ای خواند که با شادابی و طراوت وصف ناشدنی خود را در مسیر تکامل علمی به بوته آزمایش می گذارند و فردا روز به عنوان میوه های شیرین و سرمایه های ذیقیمت درخت علم و دانش کام وجود سرزمین پر افتخار ایران را حلاوتی تازه می بخشند .

مهدی باقری در این مراسم که با حضورمعاون دانشگاه و رییس مرکز آموزشی و فرهنگی سما، خانواده ها، دانش آموزان وآموزگاران مدارس دبستان دخترانه و پسرانه برگزار شد ورود دانش آموزان کلاس اولی را به سرزمین علم و دانش خوش آمد و تبریک گفت و افزود : «امروز ماه مهرورزی و ماه آغاز دنیای جدید و شیرین دیگری به شما عزیزان است و شما باید به عنوان شکوفه های درخت علم ودانش ، از تمام پتانسیل خود در جهت رشد و شکوفایی هرچه بهتر تلاش و کوشش کنید و درس خواندن را در هیچ شرایطی فراموش نکنید .»

636732221281987479.jpg

وی با آرزوی موفقیت یکایک کلاس اولی ها ، از مسؤولین و مدیران مدارس خواست تا با توجه ویژه به دانش آموزان ، آنان را مورد لطف و عنایت قرار دهند و با خوشرویی و خوش برخوردی ، جاذبه علم ودانش را در آنان زنده تر نمایند .

معاون دانشگاه و رییس مرکز آموزشی و فرهنگی سما نیز در این مراسم دانش آموزان کلاس اولی را چشم و چراغ اولیا و مسؤولین خواند که با سرمایه گذاری در تحصیلات این عزیزان زمینه رشد و بالندگی آنان را فراهم سازیم .

احسان محمدی نژاد، به دانش آموزان توصیه کرد با احترام گذاشتن به والدین و معلمان خود موجب فراهم ساختن رضای خداوند و خشنودی این عزیزان را از خود فراهم سازند .

636732221296987619.jpg

در این مراسم ، مدیران مدارس ابتدایی نیز گزارشی از روند توسعه این مدارس بیان نمودند و سپس زنگ این مدرسه به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید با دستان رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان نواخته شد و مسؤولین از محل برگزاری کلاس ها و و امکانات موجود بازدید کردند .

636732221291831248.jpg