مهلت ثبت نام کارشناسی و کاردانی بدون آزمون تا ۳۱شهریور تمدید شد

۳۰ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۸ کد : ۹۷۲ خبر تصویری فرعی
رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی از تمدید مهلت ثبت نام دوره های کارشناسی و کاردانی (پیوسته و ناپیوسته ) پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی تا ۳۱شهریور ماه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر امیر رضا شاهانی رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ضمن عرض تسلیت ایام سوگواری سالار شهیدان ابا عبدالله الحسین و 72 تن از یاران وفادارشان و با توجه به تعطیلات تاسوعا و عاشورای حسینی مهلت ثبت نام و ویرایش رشته/ محلها یا اضافه نمودن سایر گروههای آزمایشی دوره های کارشناسی و کاردانی(( پیوسته و ناپیوسته )) پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی تا ساعت 24 روز شنبه 31 شهریور تمدید شد.

وی ادامه داد: همچنین با پایان یافتن مهلت ثبت نام، ویرایش اطلاعات فردی ، نوع دیپلم و معدل دیپلم برای داوطلبانی که در دوره های پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی انتخاب رشته نموده اند، فعال شده و تا ساعت 24 یکشنبه 1 مهر ادامه خواهد داشت.این ویرایش شامل کلیه دوره های کارشناسی و کاردانی اعم از پیوسته و ناپیوسته می باشد.

شاهانی تاکید کرد: ویرایش اطلاعات فردی ، نوع دیپلم و معدل دیپلم داوطلبان فقط یک نوبت امکان پذیر است و به تقاضاهایی که به هر طریق دیگر و بعد از اتمام مهلت ثبت نام واصل گردد ترتیب اثر داده نمی شود.