انفلاب ما بر گرفته از نهضت عاشوراست

رییس واحد بندرعباس

انقلاب اسلامی بر گرفته ازنهضت امام حسین (ع) ومکتب عاشورا است

دکتر مهدی باقری

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس اساس و ستون اصلی نظام و انقلاب را نشات گرفته از قیام سرور و سالار شهیدان و یاران با وفایش خواند و گفت:انقلاب اسلامی ایران برگرفته ازنهضت امام حسین (ع) و مکتب عاشورا است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر مهدی باقری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا، حفظ ارزش های نظام و تداوم انقلاب اسلامی را در مستلزم زنده نگه داشتن محرم و صفر دانست و افزود:« فرهنگ عاشورا نه تنها عامل پیدایش اصل انقلاب و زمینه سازپیروزىآندر مراحل مختلف بوده است بلکه همین فرهنگ عامل اساسى حفظ و تداوم انقلاب اسلامى نیز محسوب مى شود.»

دبیرهیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان بالا نگه داشتن پرچم عاشورا را یک وظیفه و تکلیف دینی خواند و تصریح کرد:«همه وظیفه داریم تا در ترویج و نهادینه کردن فرهنگ عاشوراییو انتقال به نسل های بعد کوشا باشیم وکشور را در برابر هجمه هاای دشمن مصون نگه داریم.»

وی فرهنگ شهادت و ایستادگی را از خصوصیات بارز امام حسین (ع) یاد کرد و گفت: «ایستادگی در برابر باطل و سردادن حق و حقانیت بزرگترین درس مکتب عاشورا است که ما باید به عنوان الگو در کارهای خود سر لوحه قرار دهیم.»

این مسئول روحیه شهادت طلبى، آزادگى و شرف، عزت نفس، مبارزه با ظلم، مخالفت با تخطّى از احکام اسلام را از دیگردرس های مکتب حسین (ع) قلمداد کرد و افزود:«رعایت اصول و حرکت در مسیر نهضت امام و واقعه عاشورا می تواند هر کشتی طوفان زده ای را به ساحل آرامش هدایت کند.»

باقری در پایان برهرچه باشکوه برگزار کردن مراسم های عزاداری و برنامه های مذهبی در سطح دانشگاه تاکید کرد و افزود: «دانشگاه باید به عنوان یک پایگاه علمی و فرهنگی بتواند با برنامه ریزی صحیح و بهترین شکل ممکن پیام عاشورا را به نسل های جوان جامعه برسانیم.»