برنامه های ماه محرم در دانشگاه آزاد واحد بندرعباس تشریح شد

۱۷ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۴:۴۴ کد : ۹۵۲ خبر تصویری فرعی

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس عنوان کرد:

اجرای تئاتر آیینی و خیابانی عاشورا در دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس

دکتر ابوذر سالاری فر

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس فعالیت‌های فرهنگی و هنری این دانشگاه برای ماه محرم را تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، از بندرعباس، ابوذر سالاری‌فر در جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس اظهار کرد: «همزمان با فرارسیدن ماه محرم و عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت امام‌حسین(ع) غبار‌روبی از مسجد دانشگاه و گلزار شهدای گمنام، سیاهپوش کردن اماکن ورودی، نصب بنر و پارچه نوشته‌های مرتبط با ماه محرم و هیأت عزاداری در این واحد دانشگاهی انجام می‌شود.»

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس افزود: «دعوت از هیأت‌های مذهبی شهر بندرعباس برای حضور در نخلستان 72 تن دانشگاه و اجرای تئاتر آیینی و خیابانی واقعه عاشورا از برنامه‌های مهم فرهنگی این دانشگاه است.»

وی اضافه کرد: «برپایی نمایشگاه عکس عاشورا، میزگرد تبیین فلسفه عاشورا با حضور صاحب‌نظران، شب شعر عاشورا در گلزار شهدای گمنام و مراسم پیاده‌روی از برنامه‌‌های دیگر ماه محرم در دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس است.»