دفترچه راهنمای پذیرش دانشجو در مقاطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته منتشر شد

۲۷ مرداد ۱۳۹۷ | ۰۹:۳۹ کد : ۹۲۴ خبر تصویری فرعی

دفترچه راهنمای پذیرش کاردانی دانشگاه آزاد اسلامی براساس سوابق تحصیلی منتشر شد

تصویر مطلب دفترچه راهنمای پذیرش کاردانی دانشگاه آزاد اسلامی براساس سوابق تحصیلی منتشر شد

دفترچه راهنمای کاردانی پیوسته و ناپیوسته پذیرش براساس سوابق تحصیلی، جهت مشاهده در سایت www.azmoon.org   قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، زمان و نحوه انتخاب رشته دوره کاردانی پیوسته و ناپیوسته پذیرش براساس سوابق تحصیلی از طریق سامانه sanjesh.iau.ac.ir و پیام رسان سروش @iau.sanjesh و پیام رسان ایتا @iau_sanjesh متعاقباً اعلام خواهد شد.

دارندگان دیپلم کاردانش یا فنی حرفه ای و دیپلم 3 ساله متوسطه نظری یا دیپلم کامل 4 ساله نظام قدیم متوسطه امکان ثبت نام در کاردانی پیوسته براساس سوابق تحصیلی را دارند.

داشتن دیپلم کامل نظام قدیم و یا مدرک پیش دانشگاهی نظام جدید متوسطه جهت ثبت نام کاردانی ناپیوسته براساس سوابق تحصیلی الزامی است.