اعزام کاروان دانشجویی استان هرمزگان به کربلای معلی

۲۵ آبان ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۸ کد : ۹۲ خبر تصویری فرعی

کاروان دانشجویی دانشگا‌های استان هرمزگان برای حضور در عتبات عالیات ، عازم کربلای معلی شد.

اربعین

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، مراسم بدرقه کاروان دانشجویی، دوشنبه 24 آبان‌ از مقابل مسجد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس با حضور رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، مسئولان دانشگاهی و ناحیه بسیج دانشجویی استان و دانشجویان برگزار شد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان با ابراز خرسندی از این حرکت معنوی و خودجوش دانشجویان، گفت:« سعادت زیارت عتبات عالیات و مرقد مطهر امام سوم شیعیان در اربعین حسینی افتخار بزرگی است که نصیب شما شده است و لازم است تا قدر این لحظات معنوی را بدانید و از لحظات نهایت بهره را ببرید.»

مهدی باقری با آرزوی سلامتی و سعادت برای یکایک دانشجویان از خدا خواست تا این عزیزان در کمال سلامتی و آرامش به کربلی معلی برسند و در جوار مرقد سید و سالار شهیدان به عزاداری و دعا بپردازند.

636148081205050019.jpg

در این مراسم رییس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها و رییس بسیج دانشجویی استان از دیگر سخنرانان بودند و سپس با بدرقه این کاروان ، دانشجویان به عتبات عالیات اعزام شدند.