برگزاری آزمون تفسیر سوره نور (طرح رمضان ) در واحد بندرعباس

۳۱ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۱:۴۸ کد : ۸۸۵ خبر تصویری فرعی

آزمون تفسیر سوره نور با پایان رسیدن ماه مبارک رمضان  در دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس برگزار شد .

رئیس کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد بندرعباس  با بیان خبر فوق گفت: تفسیر سوره نور با آغاز ماه مبارک رمضان در این واحد دانشگاهی آغاز شد و تا پایان این ماه نیز به طور روزانه ادامه داشت.

آرش بیژن پور گفت:« این دوره با حضور 140 نفر  شرکت کننده از  اعضای هیات علمی و کارکنان در طول ماه مبارک رمضان برگزار شد و طول این دوره  32 ساعت محاسبه شده است که تدریس این دوره را حجت الاسلام حسن زارعی با استفاده از منابع قرآنی حجت الاسلام محسن قرائتی برعهده داشت .

وی همچنین گفت:« شرکت کنندگان این آزمون اگر بتوانند حد نصاب نمره لازم را کسب نمایند گواهی حضور به مدت 32 ساعت از طرف اداره توانمند سازی کارکنان و اعضای هیات علمی  برای آنان صادر می شود که می توانند از مزایای آن مانند سایر دوره ها برخوردار شوند .

گفتنی است رییس دانشگاه و معاون فرهنگی  واحد بندرعباس  از چگونگی برگزاری و روند این آزمون بازدید کردند