راهپیمایی روز قدس

۱۹ خرداد ۱۳۹۷ | ۰۸:۴۳ کد : ۸۷۰ خبر تصویری فرعی

حضور کارکنان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس در مراسم راهپیمایی روز قدس

روز قدس

کارکنان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس با حضوری چشمگیر در مراسم روز قدس و صدور بیانیه ای نفرت و انزجار خود را از آمریکای جهانخوار و رژیم غاصب صهیونیستی فریاد کردند

به گزارش ؛ کارکنان و استادان واحد بندرعباس در آخرین روز جمعه ماه مبارک رمضان همگام و همراه با همه روابط عمومی دانشگاه، اقشار جامعه حمایت خود را از مردم مظلوم فلسطین اعلام و با سر دادن شعار ، مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آمریکا ، نفرت خود را از استکبار جهانی اعلام کردند .

همزمان با این راهپیمایی و شرکت در نماز دشمن شکن جمعه با صدور بیانیه ای حمایت خود را از مردم فلسطین واعلام داشتن و بر پایبندی بر آرمان های انقلاب تاکید کردند.

636641301593012373.jpg

در این بیانیه آمده است بار دیگر روز قدس از راه رسید تا روزه داران جهان اسلام مصمم تر و امیدوارتر از دیروز فریاد خود را بر سر استکبار جهانی تکرار کنند . آخرین جمعه ماه مبارک رمضان که میراث گرانقدر و هوشمندانه حضرت امام خمینی (ره) برای حمایت از تداوم سرنوشت ساز و تعیین کننده یک اعتقاد الهی و همبستگی با مردم مظلوم فلسطین و زنده نگهداشتن عشق به مسجدالاقصی است.

در ادامه آمده است، روز قدس، روز اسلام، روز اقتدار انسانهای آزاده دنیا در مقابل ظلم و ستم، روز برائت از استکبار و دژخیمان و روز ایستادگی در مقابل درنده خویی رژیم غاصب صهیونیستی است .

در حالیکه استکبار جهانی با شعارهای پوشالی و فریبنده مبارزه با تروریسم و دفاع از حقوق بشر در امور داخلی کشورهای مستقل دنیا دخالت می کند اما در برابر جنایت و کشتار مردم مظلوم و بی دفاع فلسطین توسط رژیم صهیونیستی رفتار متناقضی دارد خود نشان دهنده شعار های توخالی آنان در دفاع از حقوق به اصلاح بشر است.

در این بیانیه اشاره شده است که: سـردمداران قدرت های استعماری با رفتارهای تبعیض آمیز و با حمـایت کورکورانه و بازگذاشتن دست رژیـم اشغالگر قدس در حملات به سرزمین های اشغالی، فلسطین، غزه و لبنان، ماهیت استکباری خود را نزد افکار عمومی بیش از پیش نمایان ساخته اند.

636641301358011201.jpg

در پایان بیانیه آمده است؛ ما کارکنان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس با اعتقاد راسخ بر حقانیت مردم مظلوم فلسطین همگام با مردم قهرمان ایران در سراسر میهن اسلامی مان همگام با سایر اقشار مردم در راهپیمایی بزرگ و با شکوه روز جهانی قدس شرکت کردیم و ضمن ابراز خشم و نفرت از استکبار جنایت کار جهانی، تا انقلاب مهدی (عج) از مبارزات حق طلبانه مردم مظلوم و مبارز فلسطین حمایت خواهیم کرد