دانشجوی سما بندرعباس در میان منتخبان مسابقه ملی عکاسی «میراث عاشورا»

۲۵ آبان ۱۳۹۵ | ۰۸:۳۱ کد : ۸۷ خبر تصویری فرعی
اثر دانشجوی واحد سما بندرعباس به عنوان تنها نماینده از استان هرمزگان، در میان آثار عکاسی منتخب در نمایشگاه ملی عکاسی «میراث عاشورا در قاب عکس» قرار گرفت.
عکس برتر
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، مرتضی آخوندی دانشجوی هنرمند رشته حسابداری دانشکده سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس با ارسال اثر خود و شرکت در مسابقه ی عکاسی میراث عاشورا که به میزبانی اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان خراسان جنوبی برگزار شد با شایستگی توانست در بخش حرفه ای در میان منتخبان و بهترین های این مسابقه قرار گیرد.

تاثیر قیام عاشورا در اقشار مختلف مردم و اهمیت حفظ آثار معنوی و آیینی محرم از عمده محورهای مهم مشارکت در این رقابت ملی بوده است.

636147315787365634.jpg

این عکاس جوان و خوش آتیه، پیش از این یک بار نمایشگاه انفرادی در استان هرمزگان برگزار کرده است.