پذیرش مهمانان نوروزی در واحد بندرعباس

رییس ستاد اسکان نوروزی واحد بندرعباس

این واحد دانشگاهی از 23 اسفندماه کار پذیرش مهمانان را آغاز کرده است

دانشگاه آزاد بندرعباس

رییس ستاد اسکان نوروزی واحد بندرعباس از پذیرش مهمانان نوروز از 23 اسفندماه سال جاری خبر داد و گفت:«با آمادگی کامل در خدمت همکاران دانشگاهی از سراسر کشور هستیم .»

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حسین سازگار افزود در این راستا تمام امکانات رفاهی دانشگاه برای خدمات رسانی هرچه بهتر به همکاران بکار گرفته شده و امید است این تلاش مورد رضایت همکاران دانشگاهی قرار گیرد.

وی با بیان اینکه به دلیل شرایط آب و هوایی مناسب در این فصل سال در استان هرمزگان، این واحد دانشگاهی نیز از حجم بالای مراجعه کنندگان برخوردار است افزود:« در این راستا تمام خوابگاه ها و مهمانسراهای دانشگاه بکار گرفته شده تا خدمات قابل قبولی به همکاران ارائه شود و امید است که مورد توجه و رضایت همکاران قرار گیرد.»

636570556856335845.jpg

سازگار، با بیان اینکه بسیاری از همکاران بدون هماهنگی قبلی مراجعه می کنند گفت:«این نوع مراجعات کمی کار ما را سخت می کند ،زیرا بسیاری از این عزیزان راضی به استفاده از فضای دانشگاه را ندارند و سایر فضاهای ما نیز از قبل رزرو و به همکاران اعلام شده است.»

636570556946804862.jpg