گردهمایی انقلابیون پیشکسوت هرمزگانی

۲۹ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۷:۴۲ کد : ۷۸۱ خبر تصویری فرعی

مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان:

فضای دانشگاه‌ها بر خلاف گذشته معنوی و انقلابی است

گردهمایی انقلابیون هرمزگانی

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان گفت: امروز فضای دانشگاه‌ها بر خلاف گذشته معنوی و انقلابی است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجت‌الاسلام محسن ابراهیمی در گردهمایی انقلابیون پیشکسوت هرمزگانی که در واحد بندرعباس برگزار شد با بیان اینکه قشر جوان با بصیرت و با شعور هستند گفت: «امروز بر خلاف گذشته فضای دانشگاه‌ها یک فضای معنوی و انقلابی است که این ظرفیت توانسته پشتوانه محکمی برای نظام مقدس اسلامی باشد.»

ابراهیمی هدف از برگزاری گردهمایی انقلابیون را تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل و بیعت با رهبر معظم انقلاب و نیز اعلام همبستگی انقلابیون در راستای اعتلا و پیشرفت کشور عنوان کرد و افزود: «انقلاب اسلامی ایران نشأت گرفته از اندیشه‌های امام(ره) و بر پایه فرهنگ، اعتقاد و ایمان انقلابی بنا شده است که امروز به عنوان انقلابی ماندگار در دنیا زبانزد عام و خاص است.»

این گردهمایی با روایت و بیانی از خاطرات قبل و اوایل پبروزی انقلاب اسلامی مبارزان صدر انقلاب همراه بود.