نشست تخصصی شیوه های دعوت به نماز

استاد حوزه و دانشگاه:

ترویج و ترغیب نماز شاخص اصلی کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه است

نشست ترویج نماز در واحد بندرعباس

استاد حوزه و دانشگاه از نماز به عنوان بهترین راه جهت سلامت معنوی وروحی انسان یاد کرد و گفت: ترویج و ترغیب فریضه نماز شاخص اصلی کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجت الاسلام محمد داوری در نشست تخصصی شیوه های دعوت به نماز که با حضور کارکنان و استادان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس برگزار شد،با تاکید برلزوم ترویج و نهادینه کردن فرهنگ نمازدر بین مردم جامعه به ویژه قشر جوان اظهار کرد: «یاد خدا و برپا داشتن نماز موجب دوری از گناه و زشتی ها می شود و انسان را در برابرپلیدی ها و انحرافات مصون نگه می دارد.»

وی با برشمردن تاثیرات نماز و پاداش آن در دنیا و آخرت تصریح کرد :«برپا داشتن یک نماز واجب بهتر از بیست حج است و هر حجی بهتر از خانه ای مملو از طلاست که در راه خدا بخشیده می شود.»

636541386434220938.jpg

داوری از نمازبه عنوان هویت دهنده انسان در زندگی برشمرد و افزود: «هویت دینی و معنوی و بالا نگه داشتن شخصیت هر انسان در گرو برپایی نمازی است که با خلوص نیت و با هدف قرب الهی صورت می پذیرد.»

این استاد دانشگاه گفت: «نمازگزار هنگام نماز خود را در محضر خداوند و تحت نظارت او می بیند و در چنین شرایطی عناصری مانند ترس از خدا ،شرم از او و بیم در برابراز دست دادن رابطه عاطفی با خداوند متعال، انسان را ازروی آوردن به آسیب های اجتماعی منصرف می کند.»

وی نماز را یاداور قیامت و تجدید پیمان دانست و گفت:«نماز سبب فعال شدن ساز و کارهای درونی و ماورای طبیعی شده و نوعی یاداوری باورها و ارزش ها و هنجارهای دینی و تجدید پیمان نمازگزار با آنها است.»

داوری از عزت نفس به عنوان یکی دیگر از تاثیرات نماز در زندگی افراد عنوان کرد و افزود: «نماز ،نمازگزار را متوجه ارزشمندی معنوی و موقعیتی می سازد که درنزد خداوند و بندگان صالح او دارد.»

وی ایجاد نظم و اخلاق را در زندگی افراد را از مهمترین تاثیرات نماز یاد کرد و گفت: «نماز با سوق دادن نمازگزاران به سوی برخی ویژگی های مثبت اخلاقی انسان را مستعد پایبندی اخلاقی و پرهیز از سود جویی فردی می سازد.»

636541386202032964.jpg

داوری از فرمایشهای و تاکیدات مقام معظم رهبری در حوزه نماز به عنوان چراغ هدایت مسلمانان یاد کرد و اظهار داشت:«همه وظیفه داریم تا با حرکت در راستای منویات رهبری و پایبندی به دین مبین اسلام و برپا داشتن نماز و واجبات دینی خود و کشور را از هرگونه آسیب هایی احتمالی دور نگه داریم.»

این نشست با پرسش و پاسخ با محوریت نماز به پایان رسید.