شرکت استادان، کارکنان و دانشجویان در راهپیمایی ۲۲ بهمن

۲۲ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۱:۴۶ کد خبر : ۷۷۱ خبر تصویری فرعی

حضور گسترده استادان ، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس در راه پیمایی یوم الله 22 بهمن

یکشنبه 22 بهمن 1396 - 11:29 | 0

راهپیمایی22 بهمن

جمع کثیری از استادان ، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس با اعلام حمایت از انقلاب اسلامی در یک حرکت نمادین با تجمع در این واحد دانشگاهی به سمت محل شروع راه پیمایی حرکت نمودند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس با تبریک ،سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ، این روز را نقطه عطفی در تاریخ ایران اسلامی برشمرد و افزود:« ما جمع شده ایم تا به میمنت این روز بزرگ، برای تجدید میثاق با آرمان های انقلاب اسلامی ، امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری با حضور پر شور خود، وفاداری و دین خود را به انقلاب اسلامی ادا کنیم
دکتر مهدی باقری افزود : مردم ولایتمدار ایران اسلامی در سال 57 به رهبری بزرگمردی چون امام خمینی «ره» توانستند ریشه ظلم و ستم را کوتاه کرده و با عزم و اراده ای قوی بر تمام تهدیدات دشمن غالب شوند.

636539456162886064.jpg
این مقام مسؤول شرکت در راهپیمایی 22 بهمن را نشانه اتحاد ، قدرت و همدلی ملت ایران خواند و افزود :« سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در حالی برگزار می‌شود که نظام جمهوری اسلامی ایران یکی از حساس‌ترین دوران خود را در عرصه‌های مختلف می گذراند«.

وی با اشاره به شکست آمریکا در تحریم علیه ایران و اعتراف دشمنان انقلاب به توانمندیهای بالای نظامی و علمی جوانان غیور کشور و بازگشت مجدد عظمت وبیداری اسلامی به کشور های خاورمیانه ، نگرانی سران صهیونیستی و حامیان منطقه‌ای آن را به دنبال داشته است.

باقری ، کرنش اتحادیه اروپا و مستاصل بودن دولت آمریکا را نشان از قدرت ملت ایران اسلامی دانست که توانسته با پایداری ، قدرت و صبر تمام ابرقدرت های جهان را به زانو در آورد.

636539456370386458.jpg

گفتنی است بعد از سخنان رییس واحد بندرعباس ، دانشجویان ، استادان و کارکنان یک دل و یک صدا با حضور در راه پیمایی یوم الله 22 بهمن ، با شعار های مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسراییل ، نفرت خود را از کشورهای مستبد اعلام کردند و و با گرامی داشت یاد و خاطره امام راحل(ره) و شهدای انقلاب و جنگ تحمیلی با آرمان های امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی ) تجدید میثاق نمودند .