شرکت در مراسم حماسی ۱۳ دی ماه

۱۳ دی ۱۳۹۶ | ۰۹:۰۴ کد خبر : ۷۲۹ اطلاعیه ها
حضرت آیت الله خامنه ای (‌مد ظله العالی )‌ : عزت و امنیت و پیشرفت ملت ایران مدیون فداکاری و از جان‌گذشتگی شهدا است و آنچه که مانع دشمن و اعمال دشمنیِ اوست، وجود روح شجاعت، فداکاری و ایمان در ملت است. در قضایای چند روز اخیر، دشمنان ایران با ابزارهای گوناگونِی که در اختیاردارند از جمله پول، سلاح، سیاست و دستگاه امنیتی هم‌پیمان شدند تا برای نظام اسلامی مشکل ایجاد کنند. ملت ایران تا ابد مدیون شهیدان عزیزی است که دل از خانه و خانواده خود کندند و در مقابل دشمن خبیثی سینه سپر کردند که مورد حمایت غرب و شرق و ارتجاع منطقه بود.

جامعه دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد جامع بندرعباس همگام با امت خداجوی و ولایت مدار بندرعباس در اجتماع حماسی روز چهارشنبه 13 دی ماه 1396 راس ساعت 15 از میدان ابوذر تا مسجد جامع بندرعباس ،شرکت نموده و ضمن بیعت دوباره با رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای بر استواری خود بر عهد و پیمان با شهداء و امام شهداء (‌ره ) بر ادامه راه پرافتخارشان تاکید می نمایند .