پانزدهمین گردهمایی معاونان پژوهش و فناوری

۲۶ آذر ۱۳۹۶ | ۱۰:۴۶ کد : ۶۹۹ خبر تصویری فرعی
با حضور دکتر فرهاد رهبر

پانزدهمین گردهمایی معاونان پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی آغاز به کار کرد

پانزدهمین گردهمایی سراسری معاونان پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه در سازمان مرکزی دانشگاه آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در این گردهمایی که با حضور معاون نوآوری و تجاری سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر بیژن رنجبر معاون پژوهش و فناوری دانشگاه و معاونان و مدیران حوزه پژوهش و فناوری واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور برگزار می شود، از پژوهشگران برتر دانشگاه تقدیر به عمل می آید.

بررسی و تحلیل سیاست های کلان حوزه پژوهش و فناوری توسط معاونان و مدیران این حوزه پژوهش و فناوری از دیگر برنامه های این گردهمایی یک روزه است.

همچنین بعدازظهر امروز و در قسمت دوم گردهمایی سراسری معاونان پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر ولایتی رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی به ایراد سخنرانی خواهد پرداخت و جلسه پرسش و پاسخ معاونان و مدیران حوزه پژوهش و فناوری واحدهای دانشگاهی برگزار خواهد شد.