جلسه شورای اداری استان هرمزگان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان

پتانسل های دانشگاهیان باید برای توسعه دانشگاه بکار گرفته شود

جلسه شورای اداری استان هرمزگان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان با اشاره به پتانسیل های بالقوه دانشگاهیان در حوزه های علمی و فرهنگی خواستار بکارگیری این پتانسل ها در جهت توسعه فن آوری های دانشگاه شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، دکترمهدی باقری در جلسه شورای اداری استان هرمزگان که با حضور روسای واحد ها و مراکز دانشگاهی در بندرعباس بر گزار شد با اشاره به اهداف کلان دانشگاه و تلاش رییس هیات امنای این دانشگاه و ریاست عالی آن گفت:«کشتیبانان این دانشگاه بستر کیفی سازی را در دانشگاه آغاز نموده اند است و این کشتی از اقیانوس مواج حوادث به سلامت بر ساحل بالندگی و توسعه خواهد رسید.»

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان نقش دانشگاه آزاد اسلامی را در توسعه کشور مهم تلقی کرد و افزود:« این دانشگاه بدون هیچ بودجه دولتی توانسته نیمی از بار آموزشی کشور را به دوش بکشد و در مسیر خدمت به جامعه و مناطق دور افتاده گام بردارد و این خدمت در نزد همه محترم و ماندگار خواهد بود.»

این مقام مسئول، رسیدن به استانداردهای علمی ، پژوهشی و فرهنگی را یکی از خواسته های دکتر رهبر خواند و گفت: «همه ی ما به عنوان خادمان این دانشگاه باید زمینه رشد و تعالی دانشگاه را با نوآوری ، خلاقیت و به روز رسانی خود در عرصه های علمی، پژوهشی و.... فراهم سازیم.»

باقری با تاکیدبر گسترش تحصیلات تکمیلی در استان هرمزگان افزود:«علاوه بر اینکه سعی شود در توسعه رشته های مورد نیاز اقدامات جدی انجام شود باید نظارت بر روند و موضوع پایان نامه نیز یا جدیت انجام شود تا موضوعات تکراری و غیر کاربردی دیده نشوند یا به حداقل برسند.»

636487867071147294.jpg

وی با تاکید بر رعایت قانون مداری و حرکت بر حول محور قانون افزود:«همه واحد ها و مراکز وظیفه دارند با رعایت کلیه بخشنامه و دستورالعمل ها در مسیر قانون قدم بردارند و از اقدامات خودسرانه و خلاف قانون به شدت پرهیز نمایند.»

رییس دبیرخانه هیات امنا نیز با تشریح عملکرد واحد ها و مراکز استان هرمزگان درآمد زایی از تولیدات علمی را مهمترین دغدغه ی امروز دانشگاه ها دانست و تاکید کرد:«توسعه شرکت های دانش بنیان ، تربیت دانشجویان کارآفرین محور،استفاده از ظرفیت های ساهای دانشگاه، تکیه بر تولید علمی و پژوهشی ، ایجاد شهرک های علم و فناوری و بالا بردن توان علمی و پژوهشی استادان ، نوآوری در عرصه علمی و ریسک پذیری را از مهمترین راه های حرکت در مسیر تولید علم و درآمدزایی خواند.»

محسن دهقانی با تاکید بر رعایت آیین نامه و بخشنامه های سازمان مرکزی گفت:«باید با رعایت ضوابط و ایجاد نوآوری و برنامه ریزی دقیق و به موقع از فرصت های پیش رو در جهت توسعه و بالندگی دانشگاه گام برداریم.»

این جلسه با گزارش عملکرد واحد ها و مراکز دانشگاهی استان ادامه یافت و برخی از پیشنهادات به عنوان مصوبات جلسه به مرحله پیگیری و اجرا گذارده شد.