پیام رییس دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس به مناسبت روز دانشجو

۱۶ آذر ۱۳۹۶ | ۰۹:۰۷ کد خبر : ۶۷۱ خبر تصویری فرعی

پیام رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان به مناسبت ۱۶ آذر(روز دانشجو)

تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی با محوریت استکبار ستیزی و عدالت خواهی بنا شده است

درپیام رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان به مناسبت روز دانشجو تاکید گردیده که تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی بر محور پرورش نسل جوان در راستای استکبار ستیزی و عدالت خواهی شکل گرفته است تا دانشجو بتواند با تکیه بر علم و دانش ، ایران اسلامی را از هرگونه وابستگی خلاص و رها نماید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مهدی باقری به مناسبت ۱۶ آذر با صدور پیامی خطاب به دانشجویان ، این روز بزرگ تاریخی را به یکایک دانشجویان به خصوص دانشگاهیان استان هرمزگان و واحد بندرعباس صمیمانه تبریک گفت و برای آنان آرزوی سربلندی و موفقیت نمود.

رییس دانشگاه آزاد بندرعباس در این پیام با اشاره به شانزدهم آذر سال ۱۳۳۲ ، وگرامی داشت روح بلند سه دانشجوی شهید دانشگاه تهران ، شهیدان احمد قندچی،مصطفی بزرگ نیا وشریعت رضوی دراعتراض به دخالتهای امریکا وانگلیس درامور ایران وسفر "ریچارد نیکسون" معاون رییس جمهوری امریکا به تهران،گفت: این روز به عنوان یک سند ماندگار با عنوان استکبار ستیزی،استقلال طلبی و عدالت خواهی در تاریخ این سر زمین ماندگار شد.

وی در این پیام به دستاوردهای بزرگ این روز اشاره کرد و افزود: در۱۶ آذر نقش برجسته جنبش دانشجویی به حدی روشن است که دانشجوی و‌لایت‌مدار ایرانی با شناخت عمیق ازسیاست‌های استعماری غرب ودرک صحیح ازشرایط دنیای امروز پس ازنزدیک به ۶۰ سال ازآن واقعه،هنوز آگاهانه در مسیر انقلاب حرکت می کند.

باقری در این پیام، با تاکید بر حفظ و پاسداشت آرمانها و ارزشهای انقلاب اسلامی، دانشجویان را به حرکت در مسیر انقلاب ، امام و رهبری دعوت می کند و می افزاید : دانشجوی آگاه باید مسیر مبارزه را بشناسد و از ارزش های انقلابی خود عدول نکند تا بتواند در رسیدن به عدالتخواهی ، استکبار ستیزی و استقلال طلبی اشتباه نداشته باشد.

وی در ادامه این پیام با اشاره به دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی در عرصه های ملی و بین المللی می افزاید: تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی با محوریت استکبار ستیزی و عدالت خواهی بنا شد و با همت مردمی شکل گرفت و توانست نیمی از خواسته های علمی، فرهنگی و.... دانشجویان این سرزمین را برآورده سازد و مایه افتخار نظام اسلامی شود.

دبیر هیات امنای دانشگاه های استان هرمزگان با اشاره به مدیریت صحیح و مدبرانه دکتر ولایتی و دکتر رهبر در دانشگاه آزاد اسلامی افزوده است: «مدیریت جدید توانسته با درایت و مدیریت بالای خود مطالبات رهبر فرزانه انقلاب اسلامی را از موسسات آموزش عالی کشور به خوبی برآورده سازند و رشد و توسعه این دانشگاه را در همه جوانب رقم بزنند.

وی در در ادامه این مطلب رشد تحصیلات تکمیلی، طرح های ماندگار فرهنگی وتاسیس شرکت های دانش بنیان را از گنجینه های بزرگ این دانشگاه در عرصه علمی پژوهشی دانسته و افزوده است: پیش بینی افق های روشن این دانشگاه هر روز بهتر از دیروز نمایان می شود و به طور مستمر درحال محقق شدن است .

وی در پایان با آرزوی موفقیت و سربلندی به یکایک دانشجویان از آنان خواست تا با پشتکار، تلاش و همت مدارج علمی را پشت سر گذارند و بتوانند درهمه عرصه های خدمت به این سرزمین موفق و پیروز باشند.