برگزاری کارگاه معماری فرهنگ و فرهنگ معماری

۱۴ آذر ۱۳۹۶ | ۱۹:۰۰ کد خبر : ۶۶۹ خبر تصویری فرعی

برگزاری کارگاه و سمینار دو روزه با عنوان معماری فرهنگ و فرهنگ معماری با حضور مهندس غلامعلی نفیسی مهابادی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس برگزار شد.

کارگاه معماری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رییس انجمن علمی معماری هدف از برگزاری این کارگان را آشنایی دانشجویان با مباحث بین رشته ای معماری،آشنایی با عوامل تاثیرگذار فرهنگی بر شکل گیری معماری و آشنایی با هندسه و نقوش طبیعی و نحوه بهره گیری از آنها در معماری عنوان کرد.

زینب علی یاس گفت:« این کارگاه هر ساله جهت آشنایی دانشجویان با مباحث معماری برگزار می شود و امید است دانشجویان با دریافت این مباحث ارزنده بتوانند در مسیر تعالی معماری ایرانی و اسلامی گام بردارند.»

این کارگاه که به همت انجمن علمی معماری برگزار شد مفاهیمی چون مبانی معماری فرهنگ ، نگاه معمار گونه به پدیده های عالم ،زیر ساختها ، معمار ومعماری ، هنر و هنرمند ، انسان در رهگذر تاریخ ومعماری فرهنگ و دیگر مسائل مربوط به معماری ایرانی را مورد بحث و بررسی قرار داد.

این کارگاه با استقبال گرم دانشجویان معماری همراه بود.

636480964921663591.jpg 636480964739944452.jpg