برگزاری کارگاه نجوم

برگزاری رصد آسمان شب در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس

سه‌شنبه 14 آذر 1396 - 18:34 | 0

کارگاه نجوم

باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس با برگزاری کارگاه نجوم موفق به رصد آسمان در شب شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دبیر آکادمی فیزیک و نجوم بندرعباس که به عنوان مدرس در این کارگاه حضور داشت هدف از برگزاری این کارگاه را آشنایی با اجزا و ساختارتلسکوپ، نقشه خوانی آسمان و رصد اجرام زیبای آسمانی عنوان کرد و گفت:« آموزش و انتقال تجربیات و کاربردهای علم ستاره شناسی در سطح مقدماتی یکی از نیازهایی هست که باید همه در حد مقدماتی آن را بیاموزند و در این خصوص اطلاعات لازم را داشته باشند.».

محمدامین پاسلارزاده گفت: « امید وار است بتواند با برنامه ریزی بهتر و دقیق تر دانشجویان را به علم نجوم و شناخت بهتر و بیشتر کائنات علاقه مند سازد و بتواند گامی در مسیر شناخت بیشتر این علم بردارد.»

636480959241183349.jpg

این کارگاه ابتدا در کلاس آموزشی با مباحثی همچون سیارات منظومه شمسی ، مقایسه سیارات و ستارگان ، جایگاه زمین در عالم ، درسنامه ماه و شبیه سازی آسمان بندرعباس شرکت کرده و سپس در بخش بعدی پس از رصد ماه بوسیله دو تلسکوپ در بزرگنمایی های متفاوت به رسم صورفلکی در آسمان شب پرداخته شد. در این میان دو آزمایش خلاقانه که یکی آزمایش میکرو ذرات و دیگری آزمایش مواد هیدروکربنی بود نیز انجام شد که بسیار مورد توجه و علاقه دانشجویان قرار گرفت