تولید شیرینی دریایی برای بیماران دیابتی

۱۲ آذر ۱۳۹۶ | ۱۶:۲۴ کد خبر : ۶۶۳ خبر تصویری فرعی
تعداد بازدید:۱۰۳
تولید شیرینی دریایی برای بیماران دیابتی

مژده عضو هیات علمی واحد بندرعباس به دیابتی ها

بیماران دیابتی کام خود را با شیرینی دریایی شیرین می کنند

رو نمایی ازمحصول ثبت اختراع شده شیرینی دریایی توسط دو عضو هیات علمی واحد بندرعباس، کام بیماران دیابتی را شیرین کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه،دلارام نخبه زارع و شاهرخ خانی دو عضو هیات علمی و استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس با همکاری مرکز رشد دانشگاه موفق شدند شیرینی جدیدی با طعم و مزه متفاوت ویژه بیماران دیابتی تولید و انبوه سازی نمایند.

636479142299980077.jpg

دلارام نخبه زارع با بیان اینکه این شیرینی از عصاره گیاه استویا و نوعی جلبک دریایی اسپیرولینا که دارای پروتئین بسیار بالای است تهیه شده است گفت: استویا (stevia) یک گیاه بومی آمریکای جنوبی است که امروزه در کشورهای مختلف اروپایی کشت و مصرف می‌شود. خوشبختانه کشت این گیاه چند سالی است که در زمین‌های شهرهای شمالی ایران نیز شروع شده است.

وی افزود :استویا یک گیاه با قدرت شیرین کنندگی بسیار قوی می‌باشد که می‌تواند یک جایگزین مناسب برای قندهای تصفیه شده باشد. این گیاه همیار لاغری است، فشار خون را کاهش می‌دهد، با دیابت و قند خون بالا مقابله می‌کند.

این مخترع با اشاره به خواص محصول خودگفت:پروتین بین 50 تا 70 درصداین محصول در کنارعناصر غنی آهن ،زینک ،منیزیم ،کلسیم ،روی و ویتامین های b1،b2،b6و b12 و به طور کلی تامین کننده پروتیین وانواع ویتامین ها و املاح معدنی مورد نیاز بدن می باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ،این مخترع بیش از 38 اختراع را در کارنامه درخشان خود دارد.


نظر شما :