معاون فرهنگی و دانشجویی بندرعباس سرپرست واحد جاسک شد

با حکم دکتر فرهاد رهبر

داود افخمی تبا سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر جاسک شد

آیین تکریم و معارفه رییس واحد جاسک

با حکم دکتر فرهاد رهبر، رییس دانشگاه آزاد اسلامی؛ داود افخمی تبا ، عضو هیات علمی واحد بندرعباس به عنوان سرپرست واحد بندر جاسک برگزیده و معرفی شد.

دبیر هیات امنای استان هرمزگان درآیین تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر جاسک که با حضور مسئولان این شهرستان ، رییس دبیرخانه هیات امنای استان هرمزگان و دانشگاهیان برگزار شد، با اشاره به نقش دانشگاه آزاد اسلامی در عرصه های علمی، پژوهشی، فرهنگی و... گفت:« نگاه دکتر ولایتی و دکتر رهبر در سطح کلان دانشگاه در حوزه های مختلف شایان تجلیل است و این امید را می دهد که توسعه همه جانبه دانشگاه با قدرت و سرعت بیشتری در حال پیگیری است.»

مهدی باقری ، دانشگاه آزاد اسلامی را یک نهاد تاثیر گذار در جامعه خواند و تاکید کرد:« رفتار دانشگاهیان باید در جامعه اسلامی، نمونه و بارز باشد تا جامعه بتواند در جهت اشاعه فرهنگ اسلامی از آن الگو برداری نماید.»

636451500921478705.jpg

وی توسعه سواحل مکران از برنامه های مهم دولت خواند و افزود:« با توجه به اولویت توسعه سواحل مکران، دانشگاه آزاد اسلامی نیز باید با رشد فزاینده خود بتوان نقش مهمی در توسعه همه جانبه این منطقه استراتژیک بردارد .»

باقری در این جلسه با قدردانی از تلاش های سلاله سلیمی رییس اسبق واحد بندر جاسک گفت:«بدون شک تلاش های همه مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی ستودنی است و در جامعه اسلامی باید با نیت خالصانه در هر سمتی که قرار می گیریم جز خدمت به خلق خدا گام برنداریم و کلامی جز رضایت باری تعالی به زبان نرانیم .»

وی در ادامه با ابلاغ حکم ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی به داود افخمی تبا وی را به عنوان سرپرست جدید واحد جاسک به حضار معرفی و از وی خواست تا در راستای منویات مقام معظم رهبری و سیاست های نظام جمهوری اسلامی گام های موثر و مفیدی بردارد.»

درادامه داود افخمی تبا سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحدبندرجاسک ضمن تقدیر وتشکراز اعتمادمدیران مجموعه دانشگاه آزاد به ایشان اظهارداشتند:موفقیت هرمجموعه ای درگرو خرد جمعی واستفاده از تمام ظرفیت های موجود است وقطع به یقین با همدلی وهمت مظاعف تمامی مسئولین شهرستان می توان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرجاسک رابه سرمنزل مقصود رساند.»

636451501078666635.jpg

وی با اشاره به گسترش رشته های آموزشی متناسب با وضعیت منطقه، بالاخص در زمینه تحصیلات تکمیلی توجه ویژه به ظرفیت شیلاتی شهرستان وپیگیری جدی بین الملل شدن واحدبندرجاسک را از مهمترین اهداف مدیریتی خود در واحد جاسک عنوان کرد و افزود« حرکت در راستای سیاست های کلان دانشگاه آزاد اسلامی ، ترسیم افق های روشن فرهنگی، علمی و پژوهشی و رشد و توسعه همه جانبه دانشگاه از مهمترین برنامههای اینجانب در این واحد دانشگاهیست.»

گفتنی است که داود افخمی تبا عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس و دارای مدرک دکترا با درجه استاد یاری است که داشتن مسئولیت معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد بندرعباس را در کارنامه خود دارد.»