جلسه برنامه ریزی بسیج اساتید

مسئول بسیج اساتید واحد بندرعباس

بسیجی باید با امر به معروف و نهی از منکر فتنه دشمنان را خنثی کند

حسین پرورش

مسئول بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس با اشاره به رسالت خطیر استادان در ترویج و نهادینه کردن فرهنگ ایثار و ایستادگی در بین جوانان جامعه و حفظ ارزش های نظام و انقلاب گفت: با توجه به هجمه های دشمن وراه انداختن جنگ نرم درکشور ،استادان بسیجی در دانشگاه باید با روشنفکری وامر به معروف و نهی از منکر بتوانند فتنه دشمنان را یکی پس از دیگری خنثی کنند و آب پاکی بر دستان آنها بریزند

حسین پرورش در جلسه بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس که با حضور دیگر اعضاء برگزار شد از ایمان به خدا واخلاص به عنوان خصوصیات بارز یک استاد بسیجی یاد کرد و افزود:استادان باید با ایمان به خدا ،خلوص نیت و تبعیت پذیری از سیاست های نظام آن هم با هدف سربلندی و پیشرفت کشور گام بردارند و لحظه ای درنگ نکند.

636433297778552221.jpg

این مسئول مشارکت استادان در فعالیت های فرهنگی این دانشگاه را چشمگیر و رضایت بخش دانست و تصریح کرد: حضور استادان در برنامه های فرهنگی دانشگاه موجب تشویق وترغیب دانشجویان جوان در این زمینه می شود.

وی از برگزاری همایش جنگ نرم در آینده نزدیک دردانشگاه خبر دادو گفت:با برنامه ریزی صورت گرفته همایشی با عنوان جنگ نرم با همکاری دانشگاه و بسیج استادان در این واحد دانشگاهی برگزار می شود.

مسئول بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس با برشمردن برنامه های مصوب شده این تشکل در دانشگاه افزود:بازدید از جزیره هرمز، برگزاری همایش های علمی و پژوهشی ،بازدید از صنایع استان ،چاپ مجله علمی و پژوهشی،برگزاری کرسی های آزاد اندیشی با هماهنگی دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه از جمله برنامه هایی است که قرار است در آینده صورت گیرد.

در ادامه این جلسه استادان نکته نظرات خود ارائه نمودند.