امضای تفاهم نامه همکاری میان پژوهشکده قرآن و عترت با موسسه قرآنی تلاوت

۱۷ مهر ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۷ کد خبر : ۵۷۴ خبر تصویری فرعی
با حضور شاکرنژاد قاری برجسته کشور صورت گرفت؛

تصویر مطلب امضای تفاهم نامه همکاری میان پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی با موسسه قرآنی تلاوت

به منظور نهادینه کردن کرسی‌های تلاوت در دانشگاه آزاد اسلامی و گسترش فعالیت‌ها در این حوزه ، تفاهم‌نامه همکاری پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی با موسسه قرآنی تلاوت به ریاست حامد شاکرنژاد قاری برجسته کشور، منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری مبنی بر گسترش تلاوت قرآن و با توجه به تاکید رئیس هیات امنا و موسس این دانشگاه مبنی بر استفاده از توانمندی های قرآنی حامد شاکرنژاد، قاری برجسته کشور با موسسه قرآنی تلاوت تفاهم نامه همکاری را امضا کرد.

در ابتدای این نشست عبدالمجید طالب تاش رییس پژوهشکده قرآن و عترت درخصوص اهمیت انعقاد این تفاهم نامه گفت: با توجه به اینکه یکی از دغدغه های مقام معظم رهبری بحث فضا سازی قرآنی در جامعه و ایجاد انس میان مردم و قرآن است، از این رو دانشگاه آزاد اسلامی در نظر دارد برنامه های آموزشی و پژوهشی ویژه ای را در این رابطه اجرا کند.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی تلاش خواهد کرد تا در راستای فضای سازی قرآنی مانند سایر برنامه های دیگری که در این حوزه اجرا می کند، الگو و پیشتاز سایر دانشگاه های کشور باشد.

رضا نصیری مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این نشست اظهار داشت: با توجه به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در مسیر تحول قرار دارد نیازمند است تا به استوانه های محکمی متوسل شود، و یکی از بهترین عناصر وحدت و توسل قرآن کریم است.

وی افزود: تا کنون کارهای متنوعی در حوزه قرآن و عترت در دانشگاه آزاد اسلامی انجام شده است که با امضای این تفاهمنامه در نظر داریم زمینه شناسایی استعدادهای برتر در سراسر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی فراهم شود.

حامد شاکرنژاد رئیس موسسه قرآنی تلاوت نیز در این نشست اظهار داشت: هدف ما این است که با سفر به استان های مختلف و برگزاری کرسی های تلاوت، سفیران فرهنگ قرآنی باشیم. همچنین در حاشیه این سفرها با خانواده های شهدا دیدار و آنان را مورد تکریم قرار خواهیم داد.

وی با اشاره به اهمیت موضوع استعدادیابی در استان ها گفت: باید استعدادهای قرآنی را در استانها کشف کنیم تا آنان در آینده نزدیک مایه سربلندی دانشگاه آزاد اسلامی شوند.

گفتنی است؛ براساس این تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد اسلامی در همایش‌های ملی، مناسبت‌های مذهبی و ملی برنامه‌های سراسری و نشست‌های فراگیر خود از توانمندی‌های قرآنی حامد شاکرنژاد قاری بین‌المللی استفاده خواهد کرد. همچنین موسسه تلاوت با هماهنگی پژوهشکده قرآن و عترت کرسی‌های تلاوت به سبک مورد نظر مقام معظم رهبری را با حضور شاکرنژاد در واحدهای دانشگاهی برگزار می‌کند، به گونه‌ای که در طول یک سال تحصیلی هر استان حداقل یک بار از حضور ایشان بهره‌مند شود.

بر اساس بندهای دیگر این تفاهم‌نامه، کشف استعدادهای دانشجویان در حوزه قرآن، مستندسازی از کرسی‌های تلاوت، برگزاری کارگاه‌های آموزشی در دستور کار خواهد بود. همچنین بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در این تفاهم‌نامه محافل و کرسی‌های تلاوت قرآن در استان‌ها باید به گونه‌ای برگزار شود که اثر بخش باشد.

این تفاهم‌نامه برای مدت سه سال بین پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی و موسسه قرآنی تلاوت منعقد شده است که به امضای عبدالمجید طالب‌تاش رئیس پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی و حامد شاکرنژاد رئیس موسسه قرآنی تلاوت رسید. همچنین مواد این تفاهم‌نامه مورد تایید دکتر ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی است.