انسجام فعالیت‌های فرهنگی و سیاسی در ساختار جدید

۱۲ مهر ۱۳۹۶ | ۱۸:۴۵ کد خبر : ۵۶۶ خبر تصویری فرعی
حجت‌الاسلام کلانتری خبر داد:

تصویر مطلب منسجم‌‌تر شدن فعالیت‌های فرهنگی و سیاسی در ساختار جدید دانشگاه آزاد اسلامی/ تاکید بر تقویت تشکل‌های انقلابی

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی به اضافه شدن 5 اداره‌کل به زیرمجموعه این معاونت بر اساس ساختار جدید اشاره کرد و گفت: با این تغییرات از پراکندگی کارهای فرهنگی در دانشگاه کاسته خواهد شد و فعالیت‌ها به صورت منسجم‌تر انجام خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری فارس، حجت الاسلام ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی و دانشجوییدانشگاه آزاد اسلامی در خصوص ابلاغ ساختار جدید این دانشگاه و تغییرات مرتبط با معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: طبق ساختار جدید این دانشگاه معاونت ورزش به اداره کل ورزش و تربیت بدنی تغییر کرد و زیر مجموعه معاونت فرهنگی و دانشجویی قرار گرفت.

وی تصریح کرد: بر همین اساس سازمان رسانه‌ها و مرکز فرهنگی امام خمینی(ره) دانشگاه آزاد اسلامی که در گذشته مستقل بودند هم به زیر مجموعه‌های معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه اضافه شد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: در گذشته عنوان این معاونت، معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی بود که در ساختار جدید به معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تغییر کرد.

دکتر کلانتری خاطرنشان کرد: طبق ساختار جدید اداره‌کل تشکل‌های سیاسی اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی هم به زیر مجموعه‌های معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه اضافه شد و امیدواریم با تغییرات صورت گرفته و با ابلاغ ساختار جدید بتوانیم منسجم‌تر حرکت کنیم.

وی ادامه داد: در کل با ساختار جدید 5 اداره‌کل به همراه پژوهشکده‌ها و مرکز فرهنگی امام خمینی(ره) به زیر مجموعه معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی اضافه شده است.

منسجم‌‌تر شدن فعالیت‌های فرهنگی و سیاسی در ساختار جدید دانشگاه آزاد اسلامی

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: در حقیقت ساختار جدید دانشگاه آزاد اسامی باعث منسجم‌تر شدن فعالیت‌های فرهنگی و سیاسی این دانشگاه خواهد شد و فعالیت‌های فرهنگی و سیاسی هم در دانشگاه بیشتر خواهد شد.

وی گفت: با این تغییرات از پراکندگی کارها در حوزه فرهنگی در دانشگاه کاسته خواهد شد و فعالیت های فرهنگی به صورت منسجم‌تر و متشکل‌تر و هماهنگ‌تر خواهد شد و یک نوع چابک‌سازی خواهد شد.

تقویت تشکل‌های انقلابی در دانشگاه آزاد اسلامی

حجت الاسلام کلانتری در ادامه با اشاره به لزوم تقویت تشکل‌های انقلابی تصریح کرد: تشکل‌های انقلابی در دانشگاه‌ها از جایگاه بسیار ارزشمندی برخوردارند. در دانشگاه آزاد اسلامی هم از زمانی که مدیریت اداره کل تشکل‌های سیاسی، اسلامی دانشگاه تغییر کرده است، شاهد اقدامات موثری بودیم.

لزوم تدوین آیین‌نامه بورسیه فعالان فرهنگی برای حمایت از دانشجویان

وی در ادامه ضمن تاکید بر حمایت از دانشجویان فعال فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: دانشجویانی که در کنار تحصیل در کانون‌ها و تشکل‌های فرهنگی و هیات‌های مذهبی هم فعال هستند کار بسیار ارزشمندی را انجام می‌دهند و تلاش داریم تا در حد توان از آنها حمایت کنیم.

حجت الاسلام کلانتری در خصوص بورسیه تحصیلی فعالان فرهنگی هم تصریح کرد: مقدمات این کار باید به بزودی فراهم و آیین‌نامه‌های مورد نیاز آن تدوین شود تا ان‌شاءالله این اقدام هم عملی شود.

وی در خاتمه با اشاره به برپایی موکب جهان اسلام در اربعین هم گفت: ما نیز جزو شورای اصلی برای این اقدام ارزشمند هستیم و دانشگاه آزاد اسلامی هم ان‌شاءالله مانند وزارت علوم و وزارت بهداشت در سهم خودش از این کار حمایت خواهد کرد.