آغاز ثبت نام کلاس های آمادگی آزمون EPT

۲۸ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۴:۵۵ کد خبر : ۵۴۰ خبر تصویری فرعی

اداره برگزاری آزمون های استاندارد زبان انگلیسی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی اقدام به برگزاری بیست و هفتمین دوره کلاس های آمادگی آزمون EPT کرده است.

تصویر مطلب آغاز ثبت نام کلاس های آمادگی آزمون   EPT

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، اداره برگزاری آزمون های استاندارد زبان انگلیسی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی، بیست و هفتمین دوره این کلاس ها را در سه جلسه ۶ ساعته (از ساعت 8 الی 15) در روزهای ۳۱ شهریور، ۷ و ۱۴ مهرماه ۹۶ برگزار می کند.

متقاضیان می توانند پس از واریز مبلغ ۲,۰۰۰,۰۰۰ریال به شماره حساب 11888111/38بانک ملت بنام دانشگاه آزاد اسلامی، تا ساعت 10 صبح سی ام شهریورماه از طریق منوی ثبت نام در سامانه ENGLISH.IAU.AC.IR اقدام به ثبت نام کنند.

لازم به ذکر است داوطلبانی که هنگام ثبت نام در سامانه یادشده، تصویر فیش واریزی را ارسال نکنند، مجاز به حضور در کلاس نخواهند بود. بنا به اعلام مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی، محل برگزاری این کلاس ها خیابان حافظ ـ بعد از پل دوم (بعد از تقاطع جمهوری و حافظ) ـ روبروی بورس اوراق بهادار ـ ساختمان فرهیختگان) است.

شایان ذکر است همراه داشتن اصل فیش واریزی در جلسه اول کلاس و ارائه آن به مسئول مربوطه مستقر در محل برگزاری کلاسها، الزامی است.