ساختار تشکیلاتی دانشگاه آزاد اسلامی به تصویب رسید

با ریاست دکتر ولایتی و حضور اعضای هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی

ساختار تشکیلاتی دانشگاه آزاد اسلامی به تصویب رسید

تصویر مطلب ساختار تشکیلاتی دانشگاه آزاد اسلامی به تصویب رسید

جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی به ریاست دکتر ولایتی و حضور اعضا، روز یکشنبه 26 شهریور ماه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر ولایتی در ابتدای این جلسه به ضرورت و اهمیت ارتقای کیفی فعالیت ها و اقدامات دانشگاه در تمامی زمینه ها و اجرای برنامه های پیش بینی شده اشاره و تاکید کرد: باید با جدیت در جهت ارتقای کیفی فعالیت های دانشگاه و به ویژه در حوزه آموزشی گام برداشت و همه برنامه ریزی ها می بایست در این زمینه تدبیر و به اجرا درآید ضمن آن که باید از ظرفیت های قابل توجه و در اختیار دانشگاه از جمله نیروی انسانی ارزشمند این مجموعه به نحو مناسب بهره برداری گردد و بدیهی است ساختار تشکیلاتی جدید نیز باید امکان بهره مندی بهینه از ظرفیت ها را فراهم نماید.
در ادامه این جلسه دکتر رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نیز پیرو جلسات قبلی، به تشریح ساختار پیشنهادی و جدید دانشگاه پرداخت و این مهم را در راستای دستیابی به اهداف تعیین شده در خصوص ارتقای کیفی فعالیت ها توصیف کرد.
در این جلسه و پس از ارائه نقطه نظرات اعضای هیأت امنا و بحث و بررسی، ساختار تشکیلاتی دانشگاه آزاد اسلامی به تصویب رسید.