نخستین گردهمایی مدیران و اعضای هیات علمی

۲۱ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۷:۵۱ کد خبر : ۵۱۷ خبر تصویری فرعی

تصویر مطلب نخستین گردهمایی مدیران و اعضای هیات علمی گروه‌های معارف دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی از برگزاری نخستین گردهمایی بزرگ مدیران و استادان گروه‌های معارف دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه هفته جاری به میزبانی واحد علوم و تحقیقات تهران خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام دکتر ابراهیم کلانتری با اعلام این خبر گفت: در راستای فرامین حضرت امام خمینی (ره) بناینگذار کبیر جمهوری اسلامی و عمل به رهنمودها و مطالبات حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی در حوزه تعمیق و تبیین اندیشه دینی برای نسل جوان، نخستین گردهمایی بزرگ مدیران و استادان گروه‌های معارف دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور، به مدت دو روز با همکاری معاونت آموزشی، پژوهشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و به میزبانی واحد علوم و تحقیقات تهران برگزار می شود.

وی افزود: در این گردهمایی علمی علاوه بر سخنرانی مسوولان عالی دانشگاه و بیان راهبردهای جدید در عرصه فرهنگی و دینی، کارگاه ها و کمیسیون های تخصصی در پنج گرایش قرآن و متون اسلامی، ریشه‌های انقلاب اسلامی، اخلاق اسلامی، مبانی نظری اسلام و تاریخ و تمدن اسلامی برگزار می شود و وضعیت واحدها در حوزه معارف دینی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

کلانتری خاطرنشان کرد: دبیرخانه این گردهمایی در اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل شده و از 600 نفر از مدیران و اعضای هیات علمی گروه‌های معارف دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور برای حضور در برنامه، دعوت به عمل آمده است.

به گفته این مسئول فرهنگی، دکتر علی اکبر ولایتی رییس هیات موسس و امنای دانشگاه، حجت‌الاسلام محمد محمدیان رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، ‌دکتر حسن رحیم پور ازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و سایر چهره های سرشناس علمی ، فرهنگی و دینی کشور در گردهمایی مزبور به سخنرانی خواهند پرداخت.

دکتر کلانتری، بررسی مسائل سیاسی و امنیتی منطقه و جهان با حضور جمعی از استادان صاحب نظر، تبیین مسائل آموزشی گروه‌های معارف اسلامی، حضور در مزار شهدای گمنام و تجدید‌ عهد با شهدا و همچنین تجلیل از استادان و مدیران برتر گروه های معارف دانشگاه آزاد اسلامی را از دیگر برنامه های مهم این گردهمایی برشمرد.

گفتنی است این سومین همایش بزرگ معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در ماه جاری و در دوره جدید مدیریت دانشگاه به شمار می آید. پیش از این، دانشگاه های آزاد اسلامی واحدهای نجف آباد و فیروزکوه به ترتیب میزبان نخستین ضیافت آموزشی- فرهنگی فعالان فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور با عنوان «شمیم بصیرت» و نخستین اردوی آموزشی- تشکیلاتی «حیات طیبه» بودند.