جلسه شورای اداری استان هرمزگان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان

اعتمادمردم و عملکرد موفق دانشگاه آزاد اسلامی او را به یک برند مبدل کرده است

جلسه شورای اداری  هرمزگان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی عملکرد خوب دانشگاه آزاد اسلامی را یک موفقیت بزرگ خواند که باعث اعتماد سازی و جلب توجه مردم شده است و این سرمایه های ذیقیمت او را به یک برند دانشگاهی مبدل ساخته است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مهدی باقری در جلسه شورای اداری استان هرمزگان که با حضور روسای واحد ها و مراکز دانشگاهی در بندرعباس برگزار شد با اشاره به اهداف کلان دانشگاه و تلاش رییس هیات امنای این دانشگاه و ریاست عالی آن گفت:«برنامه های دکتر ولایتی و دکتر رهبر ارتقای سطح علمی و حرکت در بستر کیفی سازی است و این مهم می تواند نقش بزرگی در توسعه این دانشگاه داشته باشد.»

وی نزدیک شدن به استانداردهای علمی ، پژوهشی و فرهنگی را خواستار شد و افزود: «استادان و دانشجویان به عنوان دو بال پرواز این دانشگاه باید زمینه رشد و تعالی دانشگاه را با به روز رسانی خود در عرصه های علمی فراهم سازند و موتور محرکه این دانشگاه را در مسیر توسعه پایدار به حرکت در آورند.»

636403219209250833.jpg

باقری با اشاره به آغاز سال تحصیلی جدیدگفت:« همه واحد ها و مراکز بایدبا آماده سازی فضای آموزشی با تکریم ارباب رجوع و احترام به حقوق دانشجویان و سایر مراجعه کنندگان با رعایت شئونات انقلابی واخلاق اسلامی سعی در رضایت مندی آنان داشته باشند .»

وی با تاکید بر رعایت قانون مداری و حرکت بر حول محور قانون افزود:«همه واحد ها و مراکز وظیفه دارند با رعایت کلیه بخشنامه و دستورالعمل ها در مسیر قانون قدم بردارند و از اقدامات خودسرانه و خلاف قانون به شدت پرهیز نمایند.»

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان خواستار برنامه ریزی بر اساس خرد جمعی شد و گفت:«تصمیم گیری های مهم باید بر اساس خرد جمعی و منطیق بر بخشنامه ها و آیین نامه های دانشگاه باشد.»

وی مشارکت خیرین را در توسعه دانشگاه مهم دانست و افزود :« باید با شناخت لازم از این ظرفیت مهم، ازاین ظرفیت در جهت توسعه دانشگاه گام های بلند و اساسی برداشته شود.»

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان درآمد زایی از تولیدات علمی را مهمترین دغدغه ی امروز دانشگاه ها دانست و تاکید کرد:«توسعه شرکت های دانش بنیان ، تربیت دانشجویان کارآفرین محور،استفاده از ظرفیت های ساهای دانشگاه، تکیه بر تولید علمی و پژوهشی ، ایجاد شهرک های علم و فناوری و بالا بردن توان علمی و پژوهشی استادان ، نوآوری در عرصه علمی و ریسک پذیری را از مهمترین راه های حرکت در مسیر تولید علم و درآمدزایی خواند.»