بازدید و دیدار رییس دانشگاه از حوزه های مختلف

رییس واحد بندرعباس

تقویت بنیه ی اقتصادی وکاهش هزینه ها دو مقوله مهم دردانشگاه آزاد اسلامی است

بازدید دکتر مهدی باقری

به گزارش روابط عمومی مهدی باقری درحاشیه بازدید خود بعد از تعطیلات تابستان از حوزه ها و بخش های مختلف دانشگاه با تاکید بررعایت اصول و مقررات حاکم بر دانشگاه از سوی کارکنان و استادان افزود:نگاه سازنده ، آینده نگری و تعهد کاری در دانشگاه موجب می شود تا راه پیشرفت و توسعه هموار شود ودانشگاه به اهداف کلان و اصلی خود نزدیک تر شود.

این مسئول با اشاره به نامگذاری این سال به"سال اقتصاد مقاومتی ، تولید و اشتغال" از طرف مقام معظم رهبری (مدظلله العالی) گفت:باید حرکت قطار دانشگاه نیز بر همین شعار منطبق باشد تا بتوان به اهداف بلند مدت دانشگاه در حوزه های مختلف جامه عمل پوشاند و به چشم اندازه ایران اسلامی در افق 1404 نایل آمد.

636387534956131470.jpg

وی در این بازدید ، تربیت نیروی انسانی متخصص و کارامد را از سرمایه های ذیقیمت سازمان خواند و افزود: « نیروهای کارآزموده ، مجرب و دلسوز می توانند مسیر توسعه را به سرعت هموار ساخته و راه رشد و بالندگی را سرعت بخشند

رئیس واحد بندرعباس از آموزش و پژوهش به عنوان دو بازوی توانمند علمی کشور یاد کرد و گفت:«ما زمانی شاهد توسعه و پیشرفت در جامعه می شویم که دو حوزه ی آموزش و پژوهش در بالاترین سطح همکاری قرار گیرند و تعامل علمی خوبی با استادان و دانشجویان برقرار کنند تا بتوانیم مسیر ترقی را سرعت مضاعف بخشی».

636387534936912705.jpg

باقری در راستای ارتقا بخشیدن به وضعیت کیفیت علمی در استان گفت: بازنگری و بالا بردن سطح علمی دانشجویان و تقویت بنیه پژوهشی و علمی در دانشگاه لازمه سرعت بخشیدن به هسته های علمی است و باید به آن توجه ویژه ای صورت پذیرد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس نیز در این بازید ارتقا و توسعه رشته های این دانشگاه را متناسب با نیاز استان دانست و افزود: «توسعه رشته های تحصیلی با نیاز حوزه های مختلف استان بوده و هیچ رشته ای بدون برنامه مصوب نشده است و کاملا با برنامه صورت گرفته همخوانی دارد».

وی با بیان اینکه دانشگاه در راستای برون رفت از شهریه فعالیت های خوبی انجام داده است گفت: «این واحد تا کنون توانسته با دایر نمودن شرکت های دانش بنیان وایجاد مراکز رشد گام بلندی در این زمینه بردارد».

دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس به عنوان بزرگترین مجتمع آموزش عالی استان با حدود 18 هزار دانشجو، استادان مجرب ، کارکنان دلسوز و متعهد و 60 هزار متر مربع فضای آموزشی در بندرعباس در حال انجام خدمت رسانی است