بازدید رییس دبیرخانه استان از محل های مصاحبه دکتری

۲۶ تیر ۱۳۹۶ | ۱۵:۰۹ کد خبر : ۴۰۳ خبر تصویری فرعی

مصاحبه‌های دکتری دانشگاه آزاد اسلامی در استان هرمزگان ادامه دارد

مصاحبه دکتری

رئیس دبیرخانه دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان از آغاز مصاحبه دکتری در این استان خبر داد و گفت: «امسال برای اولین‌بار مصاحبه دانشگاه آزاد اسلامی در مقطع دکتری به صورت استانی برگزار می‌شودکه بیش از5200 نفر داوطلبان آزمون دکتری، اولویت اولشان برای مصاحبه استان هرمزگان است.»

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، محسن دهقانی در بازدید از محل های مصاحبه دکتری در واحد بندرعباس با اشاره به اینکه این مصاحبه تا 28 تیرماه بر اساس برنامه زمانبندی انجام می شود افزود: همه امکانات برای بهتر برگزار شدن این مهم فراهم شده و همکاران من نیز در این واحد تلاش می کنند تا روند انجام کار به بهترین نحو برگزار شود .

وی افزود: این مصاحبه در 38 گروه آموزشی و با حضور 200 استاد مجرب دانشگاه در حال برگزاری است و امید می رود تا با کیفیت بالا و سطح رضایت عالی داوطلبان همراه باشد.

636359001073547964.jpg

عضو هیات علمی واحد بندرعباس محول کردن این مسئولیت مهم به استان ها را بیانگر حسن اعتماد مجموعه مدیریتی جدید در دانشگاه یاد کرد و گفت:همه باید تلاش کنیم تا با اجرای دقیق و عملکرد رضایتبخش خود بر اعتبار دانشگاه آزاد اسلامی استان خود بیفزاییم.

دهقانی با اعلام رضایت از روند مصاحبه ها با مصاحبه شونده ها نیز گفتگو کرد و از نظرات و میزان رضایتمندی آنان و کیفیت انجام کار جویا شد.