طراحی سامانه هوشمند مدیریت آموزشی

۲۶ تیر ۱۳۹۶ | ۱۰:۰۵ کد خبر : ۳۹۸ خبر تصویری فرعی

سامانه‌ی هوشمند مدیریت آموزشی در واحد بندرعباس طراحی وراه‌اندازی شد

سامانه هوشمند

سامانه ی هوشمند مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس که تحت علامت تجاری «کودک رایانه» فعالیت می‌کند و منطبق بر طرح ملی کودک رایانه طراحی و توسعه یافته ، با تلاش و پشتکار دو نفرازاعضای هیات علمی این واحد دانشگاهی طراحی وراه اندازی شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، هدایت‌الله دلاکی عضو هیات علمی واحد بندرعباس و یکی از طراحان این سامانه با اشاره به عملکرد این طرح در دانشگاه گفت: در این طرح سه سطح عملکرددر نظر گرفته شده است. نخست از بستر فناوری اطلاعات و ارتباطات به نظام تعلیم و تربیت با رویکرد توسعه آموزشی همگانی، عادلانه و مهارت‌محور پرداخته شده است که نتیجه‌ی آن برگزاری دوره‌های حضوری و مجازی توام با تولید و ساخت بسته‌های آموزشی و کمک‌آموزشی است. در سطح دوم، این طرح ملی سعی دارد به کمک سامانه‌هایی هوشمند، فرصت‌آفرینی نماید و به کارآفرینی بپردازد. طرح کودک رایانه به عنوان پلی میان مدارس و دانشگاه محسوب می‌شود به گونه‌ای که بتوان در جهت تولیدی کردن مدارس و هنرستان‌ها، آموزش کارآموزان دانشگاهی و اشتغال‌زایی فارغ‌التحصیلان گام برداشت. نهایتا در سطح سوم، به ارتباط دانشگاه و صنعت توجه دارد.

محمدحسن محمدپور بنیانگذار طرح کودک رایانه در ایران افزود: شرکت ایده‌پردازان جوان پارسی که اعضای آن متشکل از اساتید، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان این واحد دانشگاهی هستند، در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس مستقر است و به عنوان مجری این طرح در کشور محسوب می‌شود. طرح «کودک رایانه» که نخستین‌بار در سال 1385 مطرح شد، به عنوان طرح ملی تعلیم و تربیت در جهت تحقق اهداف سند چشم‌انداز جمهوری اسلامی ایران در افق ۱۴۰۴ سبب هویت‌سازی برای کودکان و نوجوانان می‌شود. آدرس وبگاه کودک رایانه www.kidscom.ir می‌باشد و یک فروشگاه به آدرس www.kidscomstore.ir نیز دارد. امید است با اجرای کامل این طرح در آینده‌ای نزدیک، شاهد رشد کودکان و نوجوانان کشور عزیزمان در حوزۀ فناوری اطلاعات و ارتباطات باشیم و به سوی افق‌های روشن حرکت کنیم.

این طرح به صورت گروهی صورت گرفته که اعضای اصلی این گروه هدایت‌الله دلاکی(عضو هیات علمی دانشگاه آزاد واحد بندرعباس)، محمدحسن محمدپور (استاد مدعو گروه کامپیوتر دانشگاه آزاد بندرعباس)، لادن اسفندی‌نژاد(فارغ التحصیل دانشگاه آزاد بندرعباس) هستند که در این گروه جمعی از فارغ التحصیلان دانشگاهی و نخبگان علمی هم قرار دارند