ارتقا رییس واحد بندرعباس به دانشیاری

طی حکمی از سوی سرپرست دانشگاه صورت گرفت

ارتقاءعلمی رئیس واحد بندرعباس از استادیاری به دانشیاری

دکتر باقری

رییس واحد بندرعباس موفق شد باکسب شایستگی علمی وپژوهشی وطی حکمی ازسوی دکترعلی محمد نوریان ـ سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی ،مرتبه خود را از استادیاری به دانشیاری ارتقاء بخشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مهدی باقری استادیار تمام‌وقت و عضو هیات علمی گروه علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس توانست با تلاش و کوشش های علمی و پژوهشی خود با پیشنهاد کمیته منتخب این واحد دانشگاهی و موافقت هیات ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی مرتبه علمی خود را ارتقا ء دهد.

در این حکم که از سوی سرپرست دانشگاه صادر شده آمده است: موضوع ارتقای علمی شما در یکصد و ششمین نشست هیات ممیزه دانشگاه مطرح و مورد موافقت قرار گرفت که ضمن تبریک به مرتبه دانشیاری ارتقا می یابید.

در ادامه این حکم آمده است: امید است در مرتبه جدید نیز با تاییدات خداوند تبارک و تعالی، منشاء خدمات بهتر و ارزشمندی به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دانشجویان عزیز بوده و در توسعه علم و دانش گام های موثرتری بردارید.

به گزارش آنا، این دانشیار دانشگاه چاپ 4 عنوان کتاب، بیش از 32 مقاله علمی، پژوهشی و isi ،مشاوره بیش از 80 پایان نامه دکتری و کارشناسی ارشدو کسب چند رتبه علمی و پژوهشی را در سطوح دانشگاهی، منطقه ای و کشوری در کارنامه خود دارد.

وی سابقه5 سال رئیس واحد بندر لنگه ،یکسال معاونت اداری مالی بندر لنگه، 5 سال رئیس واحد بندرعباس و 3 سال رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان نیز با خود همراه دارد.

توسعه بیش از 35 رشته دکتری تخصصی و 80 رشته کارشناسی ارشد ،ساخت شهرک فناوری دانشگاه آزاد اسلامی ،ساخت 43 هزارمتر مربع پروژه اداری ،آموزشی ،فرهنگی و پژوهشی ،جذب بیش از 70عضو هیات علمی ،مدرس بیش از 30 کارگاه در مجامع علمی و ادارات و راه اندازی بیش از 15 کارگاه و آزمایشگاه از جمله خدمات ارزنده ای است که این دانشیار در سطح استان هرمزگان انجام داده است.

مهدی باقری در حال حاضر رئیس واحد بندرعباس و استان هرمزگان و دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی این استان است.