تاکید رییس واحد در خصوص شرکت در انتخابات

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۹:۱۸ کد خبر : ۳۴۱ خبر تصویری فرعی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان:

انتخابات برگ زرین نظام و نمایش اقتدار و قدرت آن است

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان انتخابات را نشانه جمهوریت نظام خواند و تاکید کرد:«بدون شک این برگ زرین می تواند اقتدار و قدرت نظام اسلامی را در تمام دنیا به نمایش بگذارد.

دکترمهدی باقری با صدور اطلاعیه ای به مناسبت انتخابات ریاست جمهوری و شورای اسلامی شهر و روستا از همه اقشار جامعه به خصوص قشر فرهیخته دانشگاهی  خواست تا با حضور پر رنگ خود در انتخابات با آرمان های انقلاب و مقام معظم رهبری تجدید میثاق کنند ویک بار دیگر دشمنان انقلاب را ناامید و زبون سازند.

در این اطلاعیه آمده است با توجه به رسالت مهم و تاثیرگذار قشر فرهیخته و نخبه کشوردر راستای ترغیب و تشویق قشر توده جامعه در ایجاد تحولات اجتماعی جامعه گفت: «مشارکت پررنگ دانشگاهیان با رعایت آموزه‌های سیاسی و دینی، زمینه‌ساز حماسه حضور پرشور اقشار مختلف مردم در صحنه انتخابات آینده است».

در ادامه  با تاکید بر حضور حداکثری دانشگاهیان در برگزاری هرچه باشکوه‌تر انتخابات پیش رو در کشور آمده است ،بهره‌مندی جامعه از پتانسیل های دانشگاه در اداره امور می‌تواند یکی از شرایط اجتناب ناپذیر توسعه سیاسی و اجتماعی باشد.

رئیس واحد بندرعباس در این اطلاعیه با تاکید بر اینکه دانشگاهیان باید خود را در برابر سرنوشت کشور مسئول بدانند، عنوان کرده: «تحلیل و هم‌افزایی سیاسی در دانشگاه بدون جانب‌داری و دور از هر گونه تخریب از جمله مواردی است که باید در دانشگاه‌ها با جدیت مورد اهتمام همه گروه ها و اقشار قرار گیرد.»

در بخشی از این اطلاعیه آورده شده که با توجه به اینکه ایجاد فضای سالم و مطلوب انتخاباتی در کشور مهیا شده وطن اسلامیمان در آستانه حماسه ای بزرگ قرار گرفته است که باید  در حفظ این فضا بکوشیم و کمک کنیم تا مشارکت حداکثری را رقم بزنیم .

باقری تاکید نموده است: «تثبیت، حفظ و تداوم عزتمندانه نظام مقدس جمهوری اسلامی در گرو انتخابی اصلح و عقلایی بوده که لازم است با ژرف اندیشی و تعمق فکری مسئولان و مردم برگی زرین دیگری به افتخارات میهن عزیزو اسلامیمان ایران اضافه شود. »

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان در این اطلاعیه،  انتخابات را موجب افزایش اعتماد  ملی وارتقاء سرمایه اجتماعی دانسته و تاکید نموده است:« حضور پر شور مردم و دانشگاهیان همواره نشان داده که می تواند پشتوانه ی تضمین امنیت ملی  باشد و از طریق تولید، تقویت و توسعه قدرت ملی به تولید و تضمین امنیت ملی بیانجامد

در ادامه آمده است ، حضور دانشگاهیان موجب مشارکت حداکثری مردم و در نتیجه موجب مشروعیت نظام   می شود که می تواند  اقتدار نظام را ارتقا داده و آن را چون گذشته در مقابل هجمه های بی امان دشمن بیمه نماید و نفوذ عوامل بیگانه را نیزبه حداقل رساند.

در دیگربند این اطلاعیه ضمن دعوت مجدد از همه اقشار مردم برای شرکت پر شور در انتخابات، خطاب به دانشگاهیان یادآوری نموده است که حضور شما قشر فرهیخته در پای صندوق رای باعث می شود تا جامعه تحت تاثیر این موج قرار گیرد تا شاهد مشارمت بی نظیر ملت ایران باشیم.

وی در پایان به همه مسئولان آرزوی سلامتی و موفقیت نموده است تا بتوانند با فراهم آوردن زمینه مشارکت حداکثری مردم برگ زرین دیگری را بر تارک تاریخ شکوهمند اسلامی ایران از خود به جای بگذارند.