برگزاری « کارگاه تربیت بدون فریاد»

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۱:۴۷ کد خبر : ۳۳۳ خبر تصویری فرعی

برگزاری « کارگاه تربیت بدون فریاد» در واحد بندرعباس

"کارگاه تربیت بدون فریاد" با نگاهی نو به روشهای فرزند پروری و تربیت فرزندان با حضور دکتر داود بهزادیان مدرس دانشگاه در دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ،با تلاش و کوشش دفتر مشاوره دانشجویی و با حضور جمعی از استادان ، دانشجویان و کارکنان کارگاه تربیت بدون فریاد در سالن دکتر حسابی پژوهشکده واحد بندرعباس برگزار شد.

مسئول دفتر مشاوره دانشگاه با اشاره به برگزاری این کارگاه و عناوین مطرح شده در این کارگاه گفت: امروز با توجه به اینکه پدران و مادران بیش از هر زمان دیگری به پرورش وتربیت فرزندانشان اهمیت می دهنداین مبحث با نوآوری و داشتن اطلاعات به روز و جدید می تواند کمک شایانی به آنان بنماید.

آزیتا امیر فخرایی افزود :« کشف راه حلهای منطقی و بهتر برای تربیت فرزندان روز به روز در حال پیشرفت و توسعه است و این تغییرات با توجه به تغییرات محیط و فضا های ایجاد شده جدید تغییر می کند و نیاز است تا این تغییرات محیطی و دیجیتالی با سبک ها و متد جدید تر طراحی و در جهت تربیت فرزند و فرزند پروری قرار گیرد .

وی افزود:« هدف این کارگاه تکیه بر روش های نوین تربیتی است تا بتواند با درک شرایط محیطی کودک و فضای اطراف او راه حل ها و راهکارهای منطقی و مفید ارائه نماید.»

636303582821878513.jpg

امیر فخرایی تاکید کرد:« والدین امروزی بیش از هر زمان دیگری به پرورش وتربیت فرزندانشان اهمیت می دهند، و کارشناسان امر سخن از سبکهای مختلف فرزندپروری رانده و اصول متناسب با رشد کودک را متذکر می شوند.»

وی در ادامه افزود: «با این وجود همچنان فریاد و فغان معمول ترین سبک رایجی است که والدین در تربیت فرزندان بر آن تکیه دارند و این سبک تربیتی والدین متاثر از اندیشه و افکار، نگرشها، قواعد و ضوابط، رفتارها و الگوهای عادتی است که در تعامل با فرزندان به کار می گیرند.»

مسئول دفتر مشاوره دانشگاه، مرور و بازنگری سبک تربیتی و سهیم نمودن خود کودک به تامل و مواجهه با پیامدهای رفتارشان، اولین و مهمترین گام در اتخاذ سبکی عاری از تنش بوده و تدبیری است که به مدیریت تعامل والدین و فرزند خواهد انجامید."

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، با تلاش و کوشش دفتر مشاوره دانشجویی و با حضور جمعی از استادان ، دانشجویان و کارکنان کارگاه تربیت بدون فریاد در سالن دکتر حسابی پژوهشکده واحد بندرعباس برگزار شد.

636303582821878513.jpg