برپایی جشنواره خیریه در واحد بندرعباس

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۱:۱۷ کد خبر : ۳۳۱ خبر تصویری فرعی
تعداد بازدید:۲۲۷

برپایی جشنواره خیریه به نفع بیماران خاص و کودکان مبتلا به سرطان در واحد بندرعباس

 
جشنواره خیریه
 

به کوشش شورای زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان و با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد بندرعباس و سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری بندرعباس، جشنواره‌ای با عنوان «غذای سالم» به مدت دو روز در محل بازارچۀ فن و هنر واحد بندرعباس برپا شد.

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این جشنواره با دعوت از سازمان‌های مردم‌نهاد در قالب بازارچۀ خیریه‌ای با عرضۀ انواع غذاهای سنتی، بومی و محلی سالم مانند نان تمشی، نان بالاتابه، انواع آش (آش بلغور، آش گوشت، آش دوغ، آش رشته، ...)، حلوا با شیر و خرما (جایگزین شکر)، کیک محلی مهیاوه، انواع آبمیوه (آب هویج، آب کرفس، آب طالبی، ...)، ساندویچ ماهی، نان چم چمو، و ... دایر و حضور در آن، برای عموم مردم آزاد اعلام شد.

636302686631953448.jpg

رئیس شورای زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان، هدف از برپایی این جشنواره را همراهی با سازمان های مردم نهاد در فعالیت های مردمی و نیز ایجاد اشتیاق و انگیزه در بین دانشجویان به مشارکت در انجام کارهای خیر و انسان دوستانه عنوان کرد و گفت: همه درآمد حاصل از فروش غذاها و نوشیدنی ها در این جشنواره به نفع بیماران خاص و کودکان مبتلا به سرطان هزینه خواهد شد.

دکتر مریم طلا برگزاری چنین جشنواره هایی را زمینه ساز ایجاد فرصت های مناسبی برای آشنایی بیشتر دانشگاهیان و اهالی شهر با سازمان های مردم نهاد و فعالیت های آنها، به عضویت درآمدن تعداد قابل توجهی از شرکت‌کنندگان در جشنواره اعم از دانشگاهیان و اهالی شهر در سازمان‌های مردم نهاد مدعو، دیدار مردم از دانشگاه و نزدیکی اقشار مردم و دانشگاهیان با یکدیگر دانست.

وی گفت: «احساس مسئولیت و مشارکت دانشگاه در کمک به رفع مشکلات افراد جامعه، می تواند در ایجاد حس نوع دوستی و مسئولیت پذیری در دانشجویان تأثیرگذار باشد.»

636302686737268112.jpg

دکتر مهدی باقری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان و رئیس سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری بندرعباس نیز به اتفاق چند تن از همراهان در این جشنواره حضور یافتند و علاوه بر آشنایی با مدیران عامل سازمان های مردم نهاد مدعو، از فعالیت‌های آنان آگاهی یافتند و به عضویت آن درآمدند.

 

در این جشنواره که به مدت دو روز ادامه یافت، غذاهای شرکت داده شده از سوی دو نفر از بانوان کارشناس تغذیه داوری شد و سه تن از برگزیدگان با حضور مسئولان مورد قدردانی قرار گرفتند.

636302686727268103.jpg


نظر شما :