انتشار مجموعه شعر«این بغض را تمام کن»

۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۶:۲۲ کد خبر : ۳۲۹ خبر تصویری فرعی

انتشار مجموعه شعر عضو هیات علمی واحد بندرعباس

مجموعه شعر«این بغض را تمام کن» نوشته دکتر نوشین تقی نژاد عضو هیات علمی گروه روان شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس چاپ و منتشر شد.

نوشین تقی نژاد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، کتاب « این بغض را تمام کن » حاوی 85 شعراز تخیلات ذهنی شاعر در ارتباط با اشیاء و مسائل روزمره ی زندگی بوده که به زیبایی هر چه تمام تر به قلم جاری شده است.

این مجموعه شعر در قالب شعر سپیدبا شمارگان 2000 نسخه توسط انتشارات نگار نور منتشر شده است .

از نکات جالب توجه و جالب این کتاب این است که مولف با آوردن انگاره ها و تصاویری نو توانسته این زمینه را فراهم آورد تا مخاطب بتواند به سادگی با آن همراه شود.

دکتر نوشین تقی نژاد از اعضای هیات علمی واحد بندرعباس می باشد که در حوزه روانشناسی فعال می باشد و این اولین اثر منظوم وی در حوزه شعر و ادبیات می باشد.

این مجموعه شعر هم اکنون در انتشارات نگار نور، کتاب پنجره و همچنین درکتابفروشی های معتبر شهرستان بندرعباس و انتشارات دانشگاه آزاد بندرعباس به فروش می رسد.

شیلان عزیزی ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۲۲:۲۰
بسیار عالی خانم دکتر عزیز موفق باشید