بازدید تیم نظارت و ارزشیابی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی از مرکز هرمز

۳۰ فروردین ۱۳۹۶ | ۱۳:۵۲ کد خبر : ۳۰۴ خبر تصویری فرعی
تیم نظارت و ارزشیابی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی در راستای توسعه آموزش عالی از مرکز هرمز این دانشگاه بازدید کرد.
بازدید از هرمز

به گزارش روابط عمومی ، رئیس شورای تخصصی آموزش و تحصیلات تکمیلی هیات امنای استان هرمزگان با اعلام این خبر گفت: «این بازدید در راستای ارتقای کیفیت آموزش عالی و تبدیل این مرکز دانشگاهی به یک دانشگاه کیفی صورت گرفت.»

مازیار یحیوی افزود: «با توجه به پتانسیل های موجود و قابلیت های رو به توسعه در این جزیره، می تواند نقش دانشگاه آزاد اسلامی را به عنوان اولین مرکز آموزش عالی جزیره تثبیت و تحکیم کند.»

وی گفت: «حدود دو هزار و ۴۰۰ دانشجو و امکانات فراهم شده برای توسعه و استقبال مردم از این روند رو به رشد بدون شک می طلبد تا قدم های بزرگ و رو به رشدی را در این مسیر برداریم.»

به گزارش آنا، مرکز هرمز در سال ۶۷ با کمترین امکانات رفاهی کار خود را از یک مکان استیجاری آغاز کرد و اکنون با دارا بودن یک مجتمع آموزشی و پژوهشی با زیربنای۳۳۰۰ متر مربع و سوله های ورزشی و جانبی توانسته به رشد قابل توجهی نزدیک شود.

اعضای تیم نظارت سازمان مرکزی در این بازدید دکتر کورش نکوفر، مهندس سهیل سیف اللهی نیک و محمد سیاح و تیم استان نیز دکتر مازیار یحیوی، دکتر علی امیری و رودابه رحیمی بودند.