آغاز بکار جشنواره ملی موج

با حضور هنرمندان ، داوران و هنردوستان کشوری انجام شد

نخستین جشنواره ملی موج در بندرعباس آغاز به کار کرد

جشنواره ملی موج

نخستین جشنواره ملی موج با محوریت نقش هنر در کاهش آسیبهای اجتماعی با موضوعات تئاتر، موسیقی، فیلم و عکس در بندرعباس آغاز به کار کرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، این همایش به همت دانشگاه آزاد اسلامی و ارگان های فرهنگی استان در حوزه های تئاتر کاربردی موسیقی ،عکس فیلم تجسمی و سمینارهایی علمی برگزار می شود.

نخستین همایش ملی موج از ۲۶ لغایت ۲۸ فروردین در بندرعباس برگزار خواهد شد.

اجرای آیین موسیقی بومی و محلی جزیره هرمز زینت بخش مراسم افتتاحیه بود.

رئیس دانشگاه ازاد اسلامی واحد بندرعباس افزود:جا دارد از همکاری دستگاههای اجرایی استان تشکر شود دستگاههایی همانند استانداری؛ ارشاداسلامی و بهزیستی همکاری گسترده ای برای اینکه این جشنواره به بهترین شکل ممکن صورت گیرد انجام دادند.

مهدی باقری هدف لز اجرای نخستین همایش ملی موج را برنامه ریزی جهت تحقق دو هدف دانست و گفت:نقش هنرمندان در مواجهه با آسیبهای اجتماعی و همچنین نقش متولیان و مسولان در مواجهه با کاهش آسیبهای اجتماعی بوده است.

636278521897013663.jpg

وی افزود باید که با نشان دادن ظرفیت بالای فرهنگی استان و با بهره گیری از ظرفیت فرهنگی کشوری بتوانیم این نقش را بالا ببریم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان نیز با اشاره به اینکه بسیاری از هزینه های جاری دولت صرف مبارزه با مواد مخدر می شود در مقایسه با آن نقش هنر این است که تهییج می کند و اندیشه به کار می افتد و در مان افسردگی های جامعه را در می خواهد داشت.

درویش نژاد افزود:آسیبهای اجتماعی ناشی از نااگاهی های روح بشر است و هنر به داد همه این آسیبها می رسد.

وی گفت: درمان درد بشر هنر است و این جشنواره با همین هدف شکل گرفت و امروز کار خود به طور رسمی آغاز کرده است.