کارگاه آموزشی «تعارض و سلامت روان» در واحد بندرعباس

۲۲ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۵:۴۸ کد خبر : ۲۶۹ خبر تصویری فرعی

کارگاه آموزشی «تعارض و سلامت روان» به همت شورای زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان و با همکاری اداره توانمندسازی نیروی انسانی واحد بندر عباس در این دانشگاه برگزار شد.

کارگاه شورای زنان هرمزگان

به گزارش خروابط عمومی دانشگاه ، رئیس شورای زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان هدف از برگزاری این کارگاه را آشنایی با موارد موثر در حفظ سلامت روان و نیز شناخت انواع تعارضاتی که ممکن است افراد در مواجهه با آن قرار گیرند، عنوان کرد.

دکتر مریم طلا گفت: «آشنایی با تعارض‌ها کمک می‌کند تا افراد جامعه در برابر آسیب‌ها مصون باشند و زندگی آرام‌تر، شادتر و موفق‌تری داشته باشند.»

وی با توجه به تشریح عملکرد شورای زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «این شورا توانسته دستاوردهای خود را در مدت زمانی کوتاه رقم بزند و توانمندی‌های بانوان را در زمینه‌های علمی، پژوهشی و فرهنگی ارائه کرده و نیز ارتقاء بخشد.»

داود بهزاد به عنوان مدرس حوزه آسیب شناسی روانی اجتماعی هم در این کارگاه گفت: «وضعیت روانی هر فرد متاثر از عملکرد آن فرد است، وقتی همسر، نقش همسری خود را ایفا می‌کند، اما شوهر نقش شوهری خود را ایفا نمی‌کند، همسر دچار فشار می‌شود و این فشار، ناسازگاری را موجب خواهد شد که عواقبی هم به دنبال خواهد داشت.»

وی با بیان به این که فرد سالم، در حالت تعادل قرار دارد و این تعادل را در همه موضوعات خود از جمله رفتار، گفتار و پوشش نشان می‌دهد، اظهار کرد: «داشتن احساس خوشحالی، تعلق، رضایت، مسئولیت‌پذیری، هدف‌مداری و احساس این که زندگی خوب پیش می‌رود و نداشتن احساس ناکامی، افسردگی و اضطراب نشانه‌های سلامت روان است.»