مسابقات قهرمانی شطرنج استان هرمزگان

۲۲ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۵:۱۵ کد خبر : ۲۶۸ خبر تصویری فرعی

صعود تیم شطرنج واحد بندرعباس به لیگ باشگاه های کشور

مسابقات شطرنج

تیم شطرنج دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس با شایستگی توانست با شکست حریفان قدرتمند خود در مسابقات شطرنج قهرمانی شهرستان بندرعباس و استان هرمزگان، به طورمستقیم به لیگ باشگاههای کشور صعود کند.

در این دوره ازمسابقات تیم شطرنج دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس که پیش از این توانسته بود با قهرمانی درمسابقات لیگ شهرستان بندرعباس ،جواز حضور در لیگ استان هرمزگان را کسب کند، با نمایش خیره کننده خود در این بازی های توانست در یک دور مانده به پایان مسابقات صعود خود را به لیگ کشور مسجل نماید.

اعضای این تیم را آقایان مهرداد صداقتی، فرشاد ثمره ، محمد اصبحی، میلاد سلیمانیان، مهزیار قاسمی به سرپرستی و کاپیتانی بهروز مجدزاده تشکیل می دادند.

636249281844332323.jpg

این تیم از حیث اولین حضورتیم ورزشی دانشگاه آزاداسلامی استان هرمزگان درلیگ کشوررکوردار است.