کاشت درخت مهربانی و نهال دوستی از سوی خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی

۱۵ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۴:۱۴ کد خبر : ۲۶۴ خبر تصویری فرعی

به مناسبت روز درختکاری و اشاعه فرهنگ غرس نهال در طبیعت خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس اقدام به کاشت 120 اصله نهال در محیط فاز 9 این دانشگاه کردند.

روز درختکاری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، با تلاش معاونت فرهنگی و دانشکده منابع طبیعی دانشگاه و با همکاری کانون دانشجویی تدبیر جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس در آستانه فرا رسیدن بهار طبیعت و به مناسبت 15 اسفند ماه روز درختکاری، مراسمی با شکوه و بیاد ماندنی با حضور رئیس واحد بندرعباس ، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ،معاونین ،روسای دانشکده ها، کارکنان ، دانشجویان و جمعی از دانش آموزان سما این واحد دانشگاهی، برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس نیز در این مراسم با پر اهمیت برشمردن درختکاری در محیط های زندگی گفت: حفظ درخت و فرهنگ سازی درخت کاری در جامعه از جمله نیاز هایی است که باید در راستای حفظ روحیه نشاط و شادابی خود و دیگران صورت پذیرد.

636243191232702207.jpg

مهدی باقری ازدرخت به عنوان یکی از زیباترین مظاهر خلقت و جلوه‌ های ویژه زندگی و سر سبزی دانست و افزود: «درخت نماد آبادانی وشاخص سبزی و خرمی و مظهر زندگی است که باعث تلطیف هوا و موجب آسایش و رفاه مردم و صفا و پاکی طبیعت می‌شود و زندگی را معنایی ژدف می بخشد

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن قدردانی و حمایت از این حرکت زیبا و پسندیده گفت:«درخت یکی ازپرثمرترین نعمت های پروردگار متعال است و درختکاری یکی از سنت های پسندیده ای است که در دین مبین اسلام بویژه از سوی پیامبر”ص” سفارشهای موکدی بر آن شده است.»

636243191197545870.jpg

حجت الاسلام محسن ابراهیمی افزود: همانطوریکه وجود درخت و فضای سبز موجب محیط سالم و هوای پاک و سبب زیبایی و شادی و طراوت در محیط زندگی می گردد ، ما نیز باید بکوشیم تا با الهام از روح بخشندگی و سخاوت درخت ، بذر مهر و محبت را در محیط کار آموزشی و درمانی خود رواج دهیم

636243191149733224.jpg

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن قدردانی و حمایت از این حرکت زیبا و پسندیده گفت:«درخت یکی ازپرثمرترین نعمت های پروردگار متعال است و درختکاری یکی از سنت های پسندیده ای است که در دین مبین اسلام بویژه از سوی پیامبر”ص” سفارشهای موکدی بر آن شده است» .

حسین پرورش برگزاری این مراسم را در راستای برگزاری برنامه های زیست محیطی دانشکده منابع طبیعی قلمداد کرد و افزود:« هر ساله این دانشکده به بهانه ها و مناسبت های مختلف اقدام به پاکسازی محیط زیست ، کاشت نهال در روز درختکاری ، برگزاری همایش های ملی و منطقه ای در راستای ایجاد تعامل بیشتر انسان ها با طبیعت برگزار می نماید

این آیین علاوه بر اینکه نهال هایی از سوی مسئولان ، دانشجویان و دانش آموزان کاشته شد با برنامه شاد و متنوع دیگری از جمله مسابقات ورزشی بین دانش آموزان نیز همراه بود.