همایش نقش حضرت فاطمه(س) در آرمان گرایی اسلامی

حجت الاسلام مافی نژاد در واحد بندرعباس عنوان کرد

حضرت فاطمه (س) نمونه یک بانوی موفق و سعادتمند در جهان بشریت است

حجت الاسلام مهدی مافی نژاد
حجت الاسلام مافی نژاد با اشاره به زندگی بزرگ بانوی اسلام و جهان بشریت ، حضرت فاطمه (س) را نمونه بارز یک بانوی موفق و سعادتمند در جهان بشریت معرفی کرد و گفت:« باید با الگو گیری از زندگی ائمه اطهار و فرهنگ اسلامی سبک زندگی خود را تغییر و در آن مسیر سراسر معنویت گام برداریم .»

این کارشناس دینی که در همایش نقش حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها در آرمان گرایی اسلامی در دانشگاه آزاد واحد بندرعباس سخن می گفت؛ با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید به شان و منزلت این کتاب آسمانی اشاره کرد و گفت :«تمام دردها و درمان های بشریت در دل این کتاب آسمانی نهان گشته و برای شناخت آن باید با تفکر در تک تک کلمات و آیات این دریای معانی ، شاید بتوانیم به قطره ای از این دریای عجایب و واقعیت های جهان هستی دست یابیم.»

وی حضرت فاطمه زهرا (س) را یک بانوی فرهیخته و کامل معرفی کرد که با پیوند آن با حضرت امام علی (ع) توانست یک زوج خوشبخت و سراسر زندگی گهر بار و اسلامی را بسازد.»

مافی نژاد شرط رسیدن به زندگی آرمان گرایی اسلامی را شناخت و مطالعه زندگی مشترک امام علی (ع) و حضرت فاطمه (س) دانست و گفت :« اگر توانستیم در زندگی به این مهم دست یابیم خواهیم توانست بنیاد یک زندگی موفق را بنا بگذاریم و با تمسک به ائمه اطهار راه سعادت و خوشبختی را طی کنیم.»

این روانشناس دینی با تاکید بر اینکه یاد مرگ انسان را آرام و ایثار را در دل بنا می گذارد افزود:« با یاد مرگ انسان آرامش می گیرد و تمام حرص و آز دنیوی از وجود او رخت می بندد و او می تواند با این یاد معنوی مسیر استکمال را طی نماید و به معرفت و انسانیت نایل شود.»

636240003502611325.jpg

وی با یادآوری اینکه عشق باید متصل به خدا باشد گفت:« عشق الهی می تواند در مقابل عشق زمینی انسان را به کمال معرفت و اوج معنویت برساند تا انسان با این پیوند معنوی به آرامش اخروی برسد و حلاوت یک زندگی پر از آرامش و آسایش را به خوبی تجربه و مزمزه نماید.»

وی خواندن مرثیه به یاد ائمه اطهار را از دیگر مصادیق رسیدن به تعالی و آرمانگرایی معرفی کرد و گفت :« چون یاد مرگ در مرثیه خوانی در ذهن جاری می شود انسان به خودی خود از مشکلات فاصله گرفته و به معنویات که همان رسیدن به کمال الهی باشد نزدیک می شود.»

استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به زندگی حضرت فاطمه (س) یادآوری نمود:«که زرق و برق تجملات انسان را خوشبخت نمی سازد بلکه او را در مرداب پوچی غرق و زائل می کمد به طوری که انیان با حرص ورزیدن هیچگاه به آرامش روحی و روانی نائل نمی شود.»

این مراسم که با پشتیبانی معاونت فرهنگی ودفتر نهاد رهبری دانشگاه به همت کانون شهروند مسئول، بسیج دانشجویی، انجمن علمی حقوق و گروه حقوق برگزار شد با برنامه های متنوع مذهبی دیگری نیز همراه بود.