بازدید رییس سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی از دانشکده سما

با حضور رییس سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی انجام شد

چند مرکز تولیدی و کارگاهی در دانشکده سما بندرعباس افتتاح و به بهره برداری رسید

بازدید از دانشکده سما بندرعباس

با حضور رییس سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی چند مرکز تولیدی و کارگاهی در دانشکده سما بندرعباس افتتاح و به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رییس سازمان سما با حضور در آموزشکده سما بندرعباس در بازدید از امکانات و تجهیزات این دانشکده گفت:« به حول و قوه الهی امروز از چند مرکز تولیدی و کارگاهی را در این دانشکده افتتاح کردیم که به نوبه خود بسیار ارزشمند و بزرگ بود .»

636239024930460733.jpg

سید احمد زرهانی دانشکده سما بندرعباس را یکی از بهترین و توسعه یافته ترین دانشکده های سمای کشور خواند و گفت:« بدون شک مدیریت خوب و تصمیم گیری های سازنده در این استان توانسته راه بالندگی را به روی طالبان علم و دانش بگشاید.»

معاون سما دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس در حاشیه این بازدید ها و افتتاحیه ها گفت : «این دانشکده با زیر بنای مربع فضای آموزشی، فرهنگی ، رفاهی و دانشجویی با حدود 4000 دانشجو ، 29 کارمند رسمی و 8 عضو هیات علمی و تعداد 15 رشته دارد که که توانسته خدمات ارزشمندی را در حوزه تعلیم و تربیت نیروی انسانی مارآمد ایفا نماید.»

636239024955773240.jpg

مهدی دسینه گفت: « افتتاح مجموعه آزمایشگاهی برق و الکترونیک و مجموعه کارگاههای طراحی دوخت از جمله مهمترین برنامه هایی بودند که با تلاش همه همکاران به سرانجام رسید و امیدواریم بتوانیم با طراحی و دوخت مدارس بندرعباس و دوخت لباس های بومی هرمزگان نقش مهمی را در اعتلای فرهنگ و هنر بومی این منطقه و کسب درآمد برداریم.»

بازدید از بخش های مختلف آموزشی و دانشجویی دانشکده سما نیز از دیگر برنامه های این سفر بود.