تقدیر دکتر میرزاده از رئیس دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان

۲۶ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۱:۱۵ کد : ۲۴۰ خبر تصویری فرعی

دکتر میرزاده طی پیامی از تلاش های مجدانه رئیس دانشگاه آزاداسلامی،کارکنان و استادان واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان تقدیر نمود.

تقدیر از باقری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی که به منظور بازدید، افتتاح و بهره برداری از پروژه های فرهنگی و عمرانی واحد بندرعباس به استان هرمزگان سفر کرده بود در بازگشت خود از یندرعباس، مراتب تقدیر خود را از مهدی باقری رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان اعلام کرد .

حمید میرزاده در این پیام، ضمن قدردانی از زحمات وی ، ابراز امیدواری کرده در سایه تدبیر،برنامه ریزی و صداقت تمامی مسئولان ،کارکنان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان شاهد شکوفایی و اعتلای بیش از پیش نام دانشگاه آزاد اسلامی و خدمت به میهن عزیزمان ایران باشیم.

آیین بهره برداری از یادمان شهدای گمنام، مجموعه فرهنگی واحد بندرعباس، افتتاح و بازدید از بازارچه فن و هنر، دیدار با نمایندگان مجلس شورای اسلامی هرمزگان و بازدید از مرکز جزیره هرمز، از برنامه‌های رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در این سفر یک روزه بود.