رئیس شورای تخصصی دانشجویی و فرهنگی استان هرمزگان خواستار شد

۰۸ تیر ۱۳۹۵ | ۱۵:۳۴ کد : ۲۳ خبر تصویری فرعی
حضور پررنگ کانون‌ها و نشریات دانشجویی به فرهنگ منطقه کمک می‌کند
رئیس شورای تخصصی دانشجویی و فرهنگی استان هرمزگان خواستار شد

رئیس شورای دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان با تبیین نحوه راه‌اندازی و اداره کردن کانون‌ها، تشکل‌ها و نشریات دانشجویی، خواستار حضور پررنگ کانون‌ها و نشریات در واحد‌های دانشگاهی شد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر داوود افخمی‌تباه عصر روز گذشته در نخستین جلسه شورای تخصصی دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان با حضور اعضا به میزبانی واحد رودان با تاکید بر فعال بودن بیش از پیش کانون‌ها و تشکل‌ها و نشریات دانشجویی گفت: «با حمایت و فعال بودن کانون‌ها و نشریات به فرهنگ منطقه خود کمک کنیم تا شاهد به سرانجام رسیدن اهداف والای دانشگاه آزاد اسلامی در امر ارتقای جایگاه فرهنگ در جامعه باشیم.» وی بر اهمیت برگزاری مستمر و منظم جلسات و کمیته‌ها در راستای دستیابی به اهداف والای دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرده و از حاضران خواست تا به صورت موثرتری در مسیر اهداف تعیین شده دانشگاه گام بردارند.

در ادامه اعضا با توجه به دستور کار جلسه در خصوص ۶ محور اصلی بازبینی بخشنامه‌های ابلاغی از حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی در سه ماهه اول سال ۹۵، تدوین اطلس مفاخر علمی و فرهنگی معاصر استان هرمزگان، عملکرد فرهنگی واحد‌ها و مراکز دانشگاهی استان در سه ماهه اول سال ۹۵، بررسی وضعیت تشکل‌ها، کانون‌ها و نشریات دانشجوی و بررسی وضعیت مراکز مشاوره در واحد‌ها به بحث و بررسی پرداختند. معاونان دانشجویی و فرهنگی واحد‌های استان هرمزگان در باره نحوهٔ فعالیت‌های فرهنگی و دانشجویی نیز به بحث و بررسی و تبادل نظر پرداختند.