کارگاه «نظارت و ارزشیابی ورزشی » در واحد بندرعباس برگزار شد

۱۸ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۵:۳۲ کد : ۲۲۴ خبر تصویری فرعی

کارگاه نظارت و ارزشیابی با حضور مدیر نظارت و ارزشیابی ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی و مسئولان تربیت بدنی واحدها و مراکز استان هرمزگان در واحد بندرعباس برگزار شد.

کارگاه نظارت وارزشیابی استان هرمزگان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، مدیر نظارت و ارزشیابی ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی در حاشیه این کارگاه هدف از برگزاری این نشست را آشناکردن مسئولان و کارشناسان تربیت بدنی با بخشنامه ها و آیین نامه های جدید حوزه معاونت ورزش یاد کرد.

جمشید همتی گفت: «تلاش بر این است تا بتوانیم با ساماندهی و راه اندازی سامانه جدید ورزش خدمات موثری در عرصه ورزشی جامعه ایفا کنیم.»

وی از نظارت و ارزشیابی، برنامه نویسی، تنظیم تقویم ورزشی و تنظیم چک لیست جدید از محورهای این کارگاه قلمداد کرد و افزود: «برگزاری این کارگاه ها موجب می شود تا مسئولان امر با رعایت محورها و شاخص های تعیین شده، ورزش دانشگاه را در مسیر پیشرفت و رشد مناسب قرار دهند.»

در پایان این کارگاه از سامانه جدید ورزش برای ارزشیابی واحدها و مراکز استان رونمایی شد.