توصیه های ولی فقیه در استان به دانشگاه آزاد اسلامی

۱۸ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۲:۰۳ کد : ۲۱۷۶ خبر تصویری فرعی

امام جمعه بندرعباس با انتقاد از دستگاه‌های اجرایی کشور عنوان کرد: برای مانع‌زدایی و پشتیبانی از بخش تولید باید قوانین منسوخ‌شده بازنگری و با قانون‌گذاری جدید مسیر تولید تسهیل و هموار شود.

قوانین منسوخ‌ در مسیر تولید بازنگری شوند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجت‌الاسلام محمد عبادی‌زاده در دیدار نوروزی احسان کامرانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان به نقش نخبگان و دانشگاهیان در تحقق شعار سال تأکید کرد و گفت: مخاطب مقام معظم رهبری اگرچه به‌صورت عام است؛ اما این تأکیدها برای قشر فرهیخته و دانشگاه بوده و باید نخبگان و دانشگاهیان با تبیین، پردازش، تشریح و تبدیل این فرمایش زمینه را برای عملیاتی‌کردن سیاست‌های کلی نظام هموار کنند.

وی نقش دانشگاه و صنعت را در تحقق تولید در جامعه مهم ارزیابی کرد و افزود: صنعت و دانشگاه به منزله دو بال پرواز هستند که اگر هماهنگی، ارتباط و همگرایی در آنان نباشد، رسیدن به مقصد روشن نخواهد بود و این می‌طلبد تا صنایع و دانشگاه با ارتباط کیفی بهتر و بیشتر در کنار یکدیگر تلاش کنند.

نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان خاطرنشان کرد: نقش صنعت و دانشگاه باید به شکلی باشد که هرکجا گره‌ای در کار ایجاد شد، توسط دیگری گشوده شود و این گره‌گشایی مستلزم ارتباط، وحدت رویه و همکاری تنگاتنگ در سایه رفاقت و همدلی است که باید مطالبات دانشگاه از حوزه صنعت و خواسته‌های صنعت از دانشگاه به‌طور متقابل بررسی و مشکلات پیش روی آنها مرتفع شود.

عبادی‌زاده با انتقاد از برخی موانع در دستگاه‌های اجرایی کشور عنوان کرد: برای مانع‌زدایی و پشتیبانی از بخش تولید که از وظایف مهم مسئولان است، باید قوانین منسوخ‌شده بازنگری و با قانون‌گذاری جدید راه تولید در جامعه تسهیل و هموار شود که این می‌طلبد نمایندگان مردم با عزمی راسخ با انجام کارشناسی‌های علمی و عملی برخی از قوانین قدیمی را حذف و قوانین جدید و بهتری را در راستای کمک به توسعه تولید جایگزین کنند.

دانشگاه باید همواره گره‌گشای مشکلات جامعه باشد

وی در توصیه‌های خود به دانشگاهیان اضافه کرد: امروز فضای مجازی به‌عنوان رسانه قدرتمند در حال نفوذ در فکر و اندیشه جوانان است که دانشگاه وظیفه دارد در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و ... وارد عمل شده و با مدیریت و رهبری صحیح این فضا، هجمه‌های دشمن را خنثی‌سازی کرده و جامعه را مقابل ویروس بی‌هویتی غرب، واکسینه کند.

امام جمعه بندرعباس با تأکید بر اینکه دانشگاه باید همواره گره‌گشای مشکلات جامعه باشد، مطرح کرد: برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی، ایرانی قدرتمند و سرفراز، نیاز به اندیشه‌های تمدن‌ساز داریم که سیاست‌گذاری‌های نظام را با تبیین و تبدیل به گفتمان رایج، عملیاتی سازد، این مهم در انحصار نخبگان علمی و دانشگاهی است که باید از آن غافل نشوند و در انجام تکالیف و وظایف خود به‌خوبی تلاش کنند.

عبادی‌زاده تببین کرد: اصلاح الگوی مصرف، بیان شعائر سال و همه ریل‌گذاری‌های نظام به‌صورت منظومه به هم بافته شده که از اذهان و اندیشه بالای رهبر کبیر انقلاب و مقام معظم رهبری تراوش کرده و مانند جورچین باید در کنار هم قرار گیرد تا نتیجه نهای از آن حصول شود، این نتیجه به‌طور حتم باید توسط نخبگان دانشگاهی تبیین، تشریح، تبدیل و عملیاتی شود.

وی درباره نقش دانشگاه‌ها در ایجاد امید در جامعه و انتخابات پیش رو توضیح داد: نقش دانشگاه‌ها به‌عنوان مغز متفکر و اندیشمند جامعه همواره مورد توجه عموم است و دانشگاه باید در ایجاد شور انتخاباتی و تبیین دولت مکتبی جوان و مشارکت مردم که در بیانات مقام معظم رهبری به آن تأکید شده، نقش مهمی داشته باشد.

نماینده ولی‌فقیه در استان هرمزگان این دانشگاه را حلقه پشتیبانی علمی منویات مقام معظم رهبری دانست و ادامه داد: با توجه به ثبات سیاسی و مدیریتی در دانشگاه آزاد اسلامی، انتظار از این نهاد انقلابی و علمی فراتر از درخواست‌های آموزشی و پژوهشی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان گفت: موقعیت سوق‌الجیشی و مناظر طبیعی دریایی حائز اهمیت زیادی بوده که نیازمند پشتیبانی و مانع‌زدایی مسئولان دولتی است.

استفاده از ظرفیت دریا نیازمند پشتیبانی و مانع‌زدایی مسئولان دولتی است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، احسان کامرانی در دیدار نوروزی با حجت‌الاسلام محمد عبادی‌زاده امام جمعه بندرعباس صنعت توریسم را دومین صنعت ارزآور بعد از تسلیحات نظامی دانست و اظهار کرد: با توجه به اینکه ایران از نظر بوم‌شناسی، جغرافیا، آثار تاریخی، باستانی و... جزء ۱۰ کشور با ظرفیت بالا در حوزه گردشگری و تاریخی است؛ اما در حوزه ارزآوری صنعت توریست چه در حوزه میراث فرهنگی، صنعت دریایی و چه تفریحی و گردشگری به‌درستی به آن پرداخته نشده و این مهم به‌واسطه وجود دریا در این استان و موقعیت سوق‌الجیشی و مناظر طبیعی دریایی می‌تواند حائز اهمیت زیادی باشد که نیازمند پشتیبانی و مانع‌زدایی مسئولان دولتی است.

وی استفاده از ظرفیت دریا در حوزه تولید را مهم دانست و توضیح داد: فقط کمتر از ۱۵ درصد ظرفیت دریا مورد استفاده قرار می‌گیرد که این رقم در مقایسه با برداشت بالای ۸۰ درصدی از ظرفیت دریا توسط کشورهای توسعه یافته رقم ناچیزی است که تاکنون به آن پرداخته نشده و باید مورد حمایت و توجه قرار گیرد.

استفاده از ظرفیت دریا نیازمند پشتیبانی و مانع‌زدایی مسئولان دولتی است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان مأموریت دانشگاه آزاد اسلامی را مهم ارزیابی کرد و گفت: با وجود ظرفیت‌های همه‌جانبه در بدنه دانشگاه و استان در راستای تولید و شکوفایی اقتصادی کشور آماده همکاری با همه بخش‌ها و مؤسسات هستیم. شهرستان‌های استان هرمزگان به‌دلیل داشتن شرایط آب و هوایی متنوع در چهار فصل از ظرفیت بالایی در حوزه کشاورزی در کنار صنعت و دریا برخوردار هستند که تاکنون به شکل چشمگیر و علمی به آنها پرداخته نشده و مغفول مانده‌اند.

کامرانی از آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان در ارائه مشاوره و کمک فکری به سازمان‌ها و نهادهای دولتی و خصوصی گفت و ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی از مردم و برای مردم است و آمادگی دارد تا با دادن کمک فکری، علمی، پژوهشی و... در کنار مردم و جامعه باشد.